Csalódás
Lora Express Finish körömlakk

Most biztos sokan gondoljátok,hogy micsoda színe van és ez persze jogos is: tökéletes neon rózsaszínű árnyalatban (97-es árnyalat) érkezett meg hozzám a Lora Expert Finish körömlakkja és gondoltam egy próbát megér,hiszen van egy csomó fedőlakkom a Loratól, épp itt az ideje letesztelni a színes lakkjaikat is. Aha,persze.

Még mindignagyon tehetségesen lakkozom ki a körmeimet :D
Felkenve egy csodás, fényes, géllakk hatású finist kapunk, bár ez egy réteg felkenése után még nem érezhető, így az "ajánlott" két réteget vittem fel a körmeimre, mesés volt!

Aztán....
A gyűrűs ujjamon lehet látni a kis buborékot.

Pár órával a lakk felkenése után, mikor az Essence Blush Sticket fotóztam be feltűnt,hogy a lakk a körmöm közepénél elkezdett felhólyagosodni, itt még nem tudtam mit is higgyek.

Másnap reggel pedig ez a látvány fogadott:


IGEN, EZ!!! Több körmömről is elkezdett felpattogni a lakk,a hólyagosodás után,de csak a körmöm közepétől. Tudom,hogy egy 270 Forintos lakktól ne várjak sokat, de azok után,hogy milyen jó kapcsolatom volt a fedőlakk tesóival azok után nem ezt az eredményt vártam volna.

Ti tapasztaltatok már ilyen?
xoxo.Mia




Rimmel x Rita Ora
AZ ELSŐ KÉPEK!

Nem olyan régen kaptuk meg a hírt, miszerint a Rimmel London és a "brit Rihanna" közös munkálatokba kezdenek,most pedig az első képek is előkerültek, ugyan is a héten megkezdték a reklám anyagok forgatását Ritával,amiről nem csak maga az énekesnő de a lesifotósok is próbálják a legtöbb képet kiszivárogtatni.

A képeken látszik,hogy a hangsúly Rita személyiségéhez híven, az erőteljes színeken van,abban már biztosak lehetünk,hogy a vörös rúzs és a kék szemhéjpúder nem marad ki a kollekcióból:






Ki várja?
xoxo.Mia


Új,limitált illattal jelentkezik Beyoncé!


Ki ne ismerné Beyoncé isteni Heat parfümeit? Nos, szerintem elég kevés embert találunk,aki még nem szaglászta meg valamelyik illatot,hiszen mind három darabja mesés illattal rendelkezi,most pedig végre itt egy új családtag,amit csak rövid ideig, limitált számban találhattok majd meg a drogériák és parfümériák polcain.

A Heat kollekció eddigi darabjait, a Heat-t,a Midnight Heat-t és a Heat  Rush-t egy különleges darab követi ,ami Beyoncé világ körüli turnéjáról a The Mrs Carter Show-ról kapta nevét és csak limitált ideig lesz megtalálható a polcokon.

Az illatról:
-Nőies, virágos-gyümölcsös illat
-Lédús mangosztán,arcai gyümölcs 
-Rózsabors 
-Egzotikus orchidea,ibolya levél,sambac jázmin
-Madagaszkári vanília, ausztrál szantál,indonéz vetiver

 
A csomagolás pedig a megszokott üvegcse, csodaszép kék és arany színekkel,amelyek a turné domináns színei is.

Ár és kiszerelés:
30 ml - 8099 Forint



Az én személyes kedvencem a Heat Rush, ti szeretitek ezt az illat családot, ha igen ,akkor melyik darab a kedvencetek?:)

xoxo.Mia