Újabb webáruház, újabb kívánság lista
StrawberryNET

Imádok internetes webáruházakban nézelődni, esetleg egy-két helyről vásárolni is, a napokban azonban egy újabb webáruházba botlottam és megtetszett a kínálatuk. Maga a webáruház nem egy új kreáció, régóta működik, de csak most találkoztam vele először, és máris összeállítottam egy kis listát azok közül a termékek közül amiket szívesen látnék a polcomon.

Itt tudtok Ti is szemezgetni :


A NARS bronzosítójára azóta fáj a fogam, amióta csak tudom a létezését. Kicsit sokallom a több mint nyolc ezer forintot érte, de lehet, hogy csak én vagyok kicsit eltévedve az árakat illetően?


A Pixitől már van egy palettám, mikor megláttam, hogy Háromezer forint alatt egy ilyen király kis pirosítót árulnak, tudtam, hogy előbb utóbb az enyém lesz. Az ecsetet pedig kifejezetten imááádom!


A Hot Mama! pirosító a TheBalm márkától szintén régóta ott van a kívánság listámon, és itt is megtaláltam, mindössze 4600 forintért.


Imádom, imádom az Urban Decay-t de ki nem? És ez a meseszép kék árnyalatú monojuk istenien mutat. Az ára 3600 forint, ami egyáltalán nem sok, ahhoz képest, hogy melyik márkáról is beszélünk.


Legkedvesebb illatom Britney Spears Midnight Fantasy parfümje szintén megtalálható a webshopban és nekem pont elfogyott, úgyhogy előfordulhat, hogy innen fogom megrendelni a következő adagomat.


Vagy az is lehet, hogy végre beszerzem a Burberry The Beat parfümjét, amit a tökéletes "George ÉLETEMSZERELME Craig" reklámoz, és olyan illata van, mintha egy friss almába harapna bele az ember :) - pedig a leírás alapiján azt nem is tartalmaz, haha!


Ennyi lenne az én kis kívánság listám, mindegyikre olyan rég fáj a fogam ♥
Remélem, hogy hamarosan az enyém lesznek!

Egy kifelejtett infó, a StrawberryNET ingyenes szállítást biztosít ugyan, de bizonyos termékeknél sajnos valamiért még is kell fizetni szállítási költséget.