A NYC háza táján bővelkednek újításokban ! 40 új árnyalatú körömlakkjuk például már kapható is a Müller ( drogériák) polcain. Ebből a 40 színből kaptam én most két darabot amivel készítettem nektek egy szép kis manikűrt :) Lássuk:
A lakkok a Cupcake (menta,pasztell zöld) és a Love Match ( narancsos-korall) fantázia neveket viselik.
Tökéletes összhangot alkotnak egymással a színek, gyorsan szárad, és (bár ezt nem ígérte,nem mondta senki) kicsit gél lakk hatás is érezhető :)
Szerintem ezen a képen még ti is észreveszitek a gél lakk hatást amiről beszélek :D
A gyűrűs ujjaimon belecsempésztem egy kis arany csillogást is, bár a lakkozás enélkül is megállja a helyét :)
Tetszik? :) 
xoxo. Mia 


Egy kis felmérés : nagyjából 1 évvel ezelött indult újra útjára a blog ( elötte tapasztalatlan 14 évesként próbálkoztam a shakeupmakeup.blogspot.hu oldalamon!) azóta 113 (ez a 114.) bejegyzést osztottam meg, volt/van , hogy a húgom B is a segítségemre volt ebben, volt , hogy magam vagy mások sminkelését mutattam be nektek, körmös tesztes bejegyzésekből sem szenvedtünk hiányt de minden féle beautyval, szépségápolással kapcsolatos dolog megtalálható itt.
Large
Az utóbbi időben viszont azt vettem észre,hogy gyarapodik a megjegyzések és oldal letöltések száma , ami hatalmas öröm a számomra! Köszönöm!

Most viszont várom kommentbe a TI véleményeteket: mi az ami tetszik, mi az ami nem? mi az amit szívesen látnátok az oldalon? Videó bejegyzésekhez mit szólnátok ?

Ès végül kérném szépen azokat a rendszeresen visszajáró olvasóimat akik még nem tették meg, hogy íratkozzanak fel a blogra mint rendszeres olvasó, hiszen nem hiszem , hogy csupán 40-en vagyunk :)

Köszönöm, Mia és B nevében is !

xoxo.
A játékot a linkre kattintva érhetitek el! :) Sok sikert a jelentkezőknek !!