..És milyen rosszul tettem! Cappuccino színű festéket szoktam venni amitől már kis híján szökés-barnás-vöröses volt a hajam, amit én imádtam <3  
Tegnap pedig elindultunk hajfestéket venni, igazából már rég kinéztem ezt a festéket, a dobozon ugyan is olyan színű volt a modell haja , mint amilyen éppen nekem volt. Viszont a szín "csokoládé barna" volt, amiről a buta agyam már rájöhetett volna,hogy sötét lesz!
De meg vettem... És jajj nekem :(
Ez lett az eredménye:
Egy sötét, barnás-vöröses árnyalat .
Nem tetszik, egyszerűen vissza akarom kapni a színemet :(


Kék-Barna Smink
Unatkozásból készült el ez a barna-kék smink, ami igazából fel sem került volna de gondoltam,hogy megosztom veletek :)


Az Amerikában nagy hírnévnek örvendő SALLY HANSEN körömápoló márka hazánkban is helyet kap a drogériák polcain! A márka körömlakkok színes kínálatát, köröm ápoló termékek választékát tárja a vásárlók elé. Ha még nem ismered a márkát érdemes talán megemlítenem,hogy 122 üveg Sally Hansen színes körömlakkot adnak el minden egyes percben! Ami bizonyítja,hogy a világ aligha nem legjobb körömápolási márkájáról beszélünk! Miket találhatunk meg Sally Hensen kollekciói között? körömreszelők,körömágy ápoló olajok,köröm növekedését serkentő lakkok,alapozó és fedő lakkok, lábpuhító krémek,zselés lakk-hatású körömlakkok széles választékban, körömlakklemosó, harisnya spray, szempilla göndörítő( vajon ez mit keres a köröm ápolás környékén ?:D). Képekben :