18+
Smilemakers, avagy NE rejtsd el a mosolyod! ♥


NE OLVASD TOVÁBB AMENNYIBEN ELAKAROD KERÜLNI AZ EROTIKUS TÉMÁKAT, 18 ÉVEN ALULI VAGY (Persze azok a 15-17 éves csajszik akik élnek nemi életet azok maradhatnak.)!
Amennyiben tovább olvasod és felháborítónak találod a témát akkor ne írd meg a véleményedet, mert ÉN előre szóltam, így nem érdekel. A blogom minden NŐNEK, HÖLGYNEK, ASSZONYNAK,LÁNYNAK barátja és biztos van aki hasznosnak találja ezt a témát.

Egy kis bevezetés:

A Smilemakers még csak Decemberben jelent meg hazánkban, még semmilyen reklám nem veszi körül, így sokan még nem hallhattatok róla, még is hatalmas bevételt hozott forgalmazóinak, nem csak hazánkban de az egész világ körül!

És, hogy mi ez?

Ez a kis termék, egy olyan szépészeti eszköz ami egy nagyon bensőséges módon próbálja előcsalogatni a természetes, egészséges mosolyt és szépséget a Nőkből akik használják ezt a terméket. A sajtótájékoztatón először kissé meglepődtünk, de hallva az egész történetet semmi problémánk nincsen a termékkel. A koncepció mögött az áll, hogy minden nő megismerje a testét akár most kezd bele a szexuális életbe, akár már tapasztaltabb, sőt, a szingli, intim életet nem élő hölgyeknek is jó barátja lehet. A felmérések alapján a szexualitás hiánya a lelki és a testi egészségre is rossz hatással van, míg a rendszeres szexuális élet ragyogóvá teszi a lelket és az arcbőrt is! 

.......................................Le esett?.....................................

Ő egy dizájner, csajszibarát, VIBRÁTOR! :)

Jajj, ne háborodjatok fel! Olvassátok tovább, ha még meggyőzhetőek vagytok!

A Smilemaker célja, hogy a nők az egészséges szexuális életet vegyék komolyabban, ne rejtsék el saját maguk elől, hiszen mint már említettem sem a lelki, sem a testi egészségnek nem tesz jót, mivel az orgazmus hatása (csillapítja az étvágyat!) felturbózza a tesztoszteron szintet, alvás segítő, javítja a szaglást, javítja a szociális (társasági) életet, gyulladás csökkentő és még a pattanások ellen is hatásos :) Ezért a termék nem is szexuális élvezeti termékként van számon tartva, hanem szépségápolási eszközként, és a DM-ben lehet megvásárolni, így senkinek nem kell feszengenie attól, hogy esetleg egy Szexshopba kellene ellátogatnia, amitől általában Mi lányok eléggé irtózunk, akármennyire is próbálunk modernek és nyíltak lenni.
Plusz segítség arra, hogy senkinek ne kelljen szégyenkeznie a csomagolás, melyet egy olyan dizájner tervezett, aki már a Dolce and Gabbana-nak is tervezett többek között. 


Nagyon szolid, fehér doboz, egy szóval nincsen ráírva, hogy tulajdonképpen mi is lenne ez a kis haver, se kép se semmi. Egyedül egy minta van rajta, illetve a karakternév. Inkább néz ki parfümös doboznak, mint egy hancúr cimbinek nem?:)

A karakterekről:

A karakterek azáltal lettek kivitelezve, hogy az átlag nők, milyen pasiról szeretnek fantáziálni, mire vágytak. Négy karakter létezik: A Tűzoltó, A Teniszedző, A Milliomos és A Francia


Nagyon aprók, nem olyan nagyok mint amit filmekben (Nem olyan filmekre gondolok, hanem mondjuk vígjátékokra - Amerikai pite!) látni, pasztel színűek, tetejük rugalmas szilikon anyagú. 

Jobbról balra: 

A Tűzoltó egy láng alakú, külsőleg használható darab.
A Milliomos a szivart vagy a pisztolytöltényt ábrázolja, külső és belső használatra is alkalmas.
A kék, Francia a francia férfiak buzgó, szerelmes nyelvét jelképezi, külső használatra alkalmas...
...míg a sárga A Teniszedző labdáját szimbolizálja és belsőleg használható, direkt a G pontra van kitalálva.
A termékek 3 funkcióval vannak felszerelve mindegyik más gyorsaságú/erősségű rezgést ad, illetve egy plusz funkciója a lassú, ütemes pulzálás.

A négy termék közül a Francia szerető kivételével mindegyik kapható itthon, a DM drogériában az óvszerek és a síkosítók között!

Miért is írtam erről?

Ma volt a sajtótájékoztató, ahol bemutatták nekünk ezt az újdonsült terméket, hiszen hamarosan elindul a reklámja is (Újságokban). Nem kérték, hogy írjunk róla. Egy szóval sem céloztak rá. Én még is úgygondolom, hogy egy női nem felé szóló blogon erről írni szeretnék, hiszen a legfontosabb, hogy ismerjük meg a saját testünket akár kis idővel a szexuális élet kezdete előtt, akár felnőtt korban, hogyha úgy érezzük, még nem ismerjük eléggé illetve eltávolodtunk magunktól vagy partnerünktől szexuálisan. 

NEM FIZETETT HIRDETÉS, NEM SZERETNÉLEK TITEKET TUKMÁLNI ARRA, HOGY VEGYÉTEK, ÉS CSINÁLJÁTOK ORRBA SZÁJBA, CSUPÁN BEMUTATTAM NEKTEK EGY ÚJ SZÉPÍTKEZÉSI ESZKÖZT.

Köszönöm a figyelmet, a negatív kritikát elfogadom, de a gusztustalan, trágár, lekezelő irományokat törlöm és tiltom!

xoxo.Mia