Sminkverseny a Bioarcpakolas Blogon!
A versenyre édesanyámat kértem fel modellnek , hiszen egy "idősebb" nőn sokkal jobban látszik a smink szépítő ereje , hiszen ez a verseny témája is !
Ez az első,hogy beneveztem ilyen versenyre és nagyon örülök,hogy részt vehetek a 33 versenyzővel induló versenyen!
Anya a 6-os számú képen szerepel , ha tetszik ez az egyszerű , tekintetet kiemelő zöld smink akkor kétféle képen is szavazhatsz : A verseny posztja alatt kommentbe elküldheted a "6.Mia és ha még gondolsz írhatsz véleményt is" szöveget , vagy ha privátabban szeretnél szavazni a jobb oldali sávban a szavazó mezőben is megteheted! :)
Minden szavazatot sok sok sok köszönőmmel hálálok meg <3 
DIY
Szemhéj alapozó
A DIY Csináld magad második része egy elengedhetetlen kelléke a sminkelésnek.
A szemhéj alapozó hidratálja a szemhéjad , és a smink jobban megtapad és tartósabb lesz.

Mi kell hozzá?
Üveg tégely
kanál
egy sötétebb alapozó
hidratáló 

Hogy csináld?
Tetszés szerinti hidratálót rakj a tégelybe .
Nyomj bele annyi alapozót amennyi a hidratáló fele (ha szükséges több színárnyalatú alapozót is használhatsz , a bőrödhöz leginkább passzoló szín eléréséért ) , jól keverd össze amíg a hidratáló fehér színe el nem tűnik teljesen.
Én a Garnier BB krém MEDIUM árnyalatával sötétítettem az én AVON-os  Nude színű alapozómat és a végeredmény egy ilyen színű alapozó lett :)
xoxo.Mia




DIY-Szemhéj tus
Elég az uncsi boltban vett dolgokból? Nem akarsz feleslegesen költeni mikor te is elkészítheted a saját kreativitásod szerint? Új fejezetre ért a Blog még pedig a Csináld magadtól bejegyzésekkel fogunk minden vállalkozó szellemű olvasónknak tippeket adni , hogyan csinálja meg a legolcsóbban és legsikeresebben a szépséghez elengedhetetlen termékeket.Elsőnek egy elmaradhatatlan szemhéjtust mutatok be nektek!
Mi kell hozzá? 

Gyógyszertári vazelin (a legkisebb tégely 22-220 forintig terjedő árban )
Üveg tégely ( ne legyen óriási , praktikus ha apró,hogy a táskádba is befér! )
Fekete színű pigment/szemhéj púder (ha bevállalósabb vagy lehet bármi más színű is )
Kaparó eszköz (a vazelin és a púder adagolásához)
Keverő eszköz 
Újságpapír ( az asztalod bánná !)
Nedves rongy vagy törülköző ( piszkos munka)

Hogy csináld?
Az üveg edénybe helyezzetek kevés vazelint (tényleg keveset különben túl zsíros lesz).
A fekete púdert kapard bele a vazelinbe , de ne túl nagy darabokban! A pigmentet pedig csak egyszerűen szórd bele.
Ezt jól keverjétek össze addig amíg teljesen fekete masszát nem kaptok.
Ezt soha nem szokták említeni sehol , de én beszoktam rakni a hűtőbe, sőt ott tárolom, mert a vazelin hamar megolvad .

xoxo.Mia







Lady FABB
TESZT
Az újság árusokhoz is elért a smink láz.
A különböző lapokhoz , sokszor csatolnak ajándék termék teszteket (pl. Nivea stb.) de most egy német smink márka is feltűnt a standokon. Igazából elsőre mindenki azt látja , hogy egy német-angol nyelvű mini magazin csatol minden hónapban termékeket a laphoz...de nem! Meg tévesztés , ugyan is magazinnal maximum akkor találkozhatunk , ha veszünk mellé egy Cosmo-t :)!
Egy egyszerű , hátul fehér lapocska van a három termék mögött semmi más. Ez kicsit csalódottságot okozott nálam :(
Ebben a számban is három terméket találunk a csomagban : paletta , rúzs és szájkontúrceruza.

Elsőnek a csinos kis palettát vettem kézbe. Első pillantásra kicsit a NAKED paletta színeire hasonlít, hat barna ,fényes és három lilás, hologramos (a vajszínűnek lilás a színváltása :) ) található a kör alakú tégelyben. Mellé pedig kapunk egy kemény szivacsos , kétoldalú aplikátort. 
A kezemre a palettában lévő sorrend szerint vittem fel a színeket, alapozás vagy bázis nélkül.
A két szélén található sötét barna és sötét lila eléggé jól pigmentált de a többi eléggé halovány, kárpótlásul viszont a vajszínűnek gyönyörű lilás-rózsaszínes fénye van !
A rúzs kettő az egyben , az alján található hozzá egy megegyező színű szájfény amit ki kell pattintani (félek,hogy egy idő után elenged és magától ki fog esni :( )
Baloldalon a szájfény (ami egyáltalán nem fényes , de nem is ragadós) látható , mellette pedig a rúzs ami kicsit sötétebb mint a szájfény. Krémes de nem ragadós állagú , viszont annyira szerintem nem pigmentált mint amennyire látszik.
A szájkontúr ceruza mályva színben tündököl , de ceruzákban elég könnyen tudok csalódni , úgyhogy ez majd elválik . Vékonynak nem mondható , de azért nem egy NYX  féle vastagságú ceruzával találjuk szembe magunkat.
Viszont ez sem annyira pigmentált mint vártam és sokkal jobban ragad mint a rúzs vagy a szájfény. Kíváncsian várom,hogy mi lesz a következő számban 990 forintér megéri , hasak tesztelésre is.
xoxo.Mia