Aranybarna smink
A sulinkban minden évben rendeznek egy tehetségkutató estet , amin mindenkinek részt kell vennie, erre az alkalomra rávettem az osztálytársamat, hogy kifessem . Köszönöm Anita , a legjobb smink amit valaha csináltam! :) <3
Mit használtam?
- Müller drogériában vásárolt 140 színű (fele szemhély púder , fele szájfény) paletta barna árnyalatai
- Essence pigment
- AVON alapozó krém
- Essence gél állagú szemhély tus
- Avon szempilla spirál
A teljes végeredmény- szemüveggel ! :)
Köszönöm a modellemnek Anitának még egyszer!
xoxo.Mia


NOTD
Fekete-szegecses
Az én körmöm egy mandula alakú , fekete köröm , ezüst színű gömb alakú "szegecsekkel".


NOTD
Arany-nude
B körme :)

NOTD
Arany-piros
Ma elég sok bejegyzést hozok , de be kell hoznom a lemaradásomat :)
A kép karácsonykor készült!
Mindkét lakk Moyra márkájú! 


Karácsony utáni HAUL
Karácsony után újra kitör a vásárlási láz , hiszen minden boltban ilyenkor tartanak nagy leárazásokat. 
Az első amit beszereztem az F&F háza tájáról egy Tablet/Notebook tok , aminek nagyon örültem mert mindenhol 4000.- felett voltak az egyszínű sima tokok , ezt pedig 1810.- ért szereztem be ezüst-színes csillámokkal feldobva. A húgom is vett egyet , az övé egy szürke kígyóbőr hatású darab. 
Már nagyon fájt a fogam erre a két könyvre az egyik egy 2012 végén megjelent könyv Marie Lu- Legenda trilógiájának első része , a másik pedig Cassandra Clare- A halál ereklyéi sorozat első könyve a Csontváros , amit már 2 hónapja reménytelenül kerestem , de karácsony után pár nappal párommal felkutattuk az összes  könyves boltot és végül találtam egyetlen egy darabot. Egyébként pozitív dolog, hogy Könyvmoly kiadó új "Jó könyv" programja arról szól, hogy ha nem tetszik a könyv kapsz rá garanciát és visszaviheted :)
Legenda- 2500.-
Csontváros- 2900.-
xoxo. Mia

NYC Smooth Skin Mousse TESZT
Habállagú alapozó 
Sokaknál láttam , hogy áttértek a hab állagú alapozókra ezért itt volt az ideje , hogy ki próbáljam , ráadásul sehol nem találtam Garnier BB krémből normál bőrre valót  és SOS kellet valami .
Az első NYC termékem és nagyon kíváncsi voltam már. Hagyományos kis üveg tégelyben kapható.
Már a tetejét elhasználtam , úgyhogy nem teljesen újként mutatom be a terméket.Könnyű hab állagú , egyáltalán nem lehet érezni , hogy felkentük az arcra. Egyébként nem ajánlom a kézzel való felvételt , inkább a szivacs alkalmazását . 
702-es számú Natural Rose fantázia nevű darabot választottam ami a legsötétebb színt előzi meg egy árnyalattal , legalább is a mi Müllerünkben így volt. Bár sötétnek tűnt első látásra , eléggé világosítja a kreol színű bőrömet és már bánom, hogy nem a legsötétebbet választottam , de annyira nem nagy a különbség , hogy feltűnően látható legyen. Már megszoktam , hogy minden alapozó hófehérkéknek készül :D
Itt az alapozó látszik a sötétebbnek :D 
A fedése csillagos ötös, viszont száraz bőrűeknek nem ajánlom , inkább a zsírosabb bőrnek kedves olajmegkötő összetételei miatt.

Összesítve:
Imádom a magas fedését , és azt , hogy ahol kell mattit , de sajnos ott is ahol nem kellene.
xoxo.Mia




Essence Eyebrow Stylist Set
Igazából , már régóta fájt a fogam egy szemöldök festékre , miután az Oriflame márkájú nagyon nagy sikert aratott nálam és a karácsony alatt befolyt pénzből be is zsákmányoltam egyet az Essence-től.
A szett tartalma:
- 3 különböző formájú és vastagságú szemöldök formázó sablon
- Egy használati utasítás( sajnos a magyar ismét lemaradt)
- Egy világos és egy sötét barna színű festék (nem krém állagú)
- Egy kis ecset
A színei iszonyat szépek , és intenzívek , erősen pigmentáltak.Szerintem akár natúr vagy füstös smink elkészítéséhez is besegíthet , mint szemhélypúder :)
Ilyen kis szépen a csuklómon a színei , de sajnos nekem a korom fekete szemöldökömet nem fogja be egyáltalán :( Úgyhogy kicsit csalódott vagyok ... Majd el passzolom valakinek :P
Nem igazán látszik mert átlátszó mind a három sablon, de ők lennének azok. Szerintem tök normális és szép formákat kaphatunk.

Összesítve:
Nekem sajnos nem használt a fekete szemöldököm miatt , de kipróbáltam máson és ott tökéletesen végzi a dolgát. Kicsit talán az ecsete az ami nem igazán nyerte el a tetszésemet , de azt könnyen meglehet oldani egy másik ecset használatával.
xoxo.Mia