Újdonságok a DM polcain

A hideg idő bekövetkeztével nem csak a nagy márkák újítanak, de az elérhetőbb árkategóriájú termékek is változatos újdonságokkal lepik meg a smink imádókat, természetesen teszik ezt a 2013-as Őszi/Téli trend szerint találhatunk benne minden stílusnak megfelelő színeket és termékeket!

Lássuk mik ezek:
Nude Look

A természetes színek, mint a barna és a bőrszínek egy ideje meghatározó helyet foglalnak el a divatban, nem csak sminkek, lakkok de ruhák terén is, így nem is lehetett nem arra gondolni, hogy előbb utóbb a S-he márka is kirukkol egy ilyen kollekcióval, mely most meg is történt!
A nude darabok között található két féle rúzs, három különböző körömlakk és persze a két csodaszép paletta sem maradhatott ki, az egyikkel egy hétköznapi sminket készíthetünk el, míg a másikkal már egy alkalmi vagy füstös smink is kivitelezhető lesz.

Élénk színek
És persze a márka gondolt azokra a hölgyekre is, akik jobban szeretik a feltűnő, színes sminkeket ezért megalkották a sugar&spice- cukorka színek, pasztell színek-, az eye catchers-dögös vörös színek- valamin a z elegáns lila színekből álló kollekciókat is.


Mindenki megtalálta a stílusához illő darabot?:)
xoxo.Mia