Kylie Cosmetics KYShadow Brnoze paletta | ÚJDONSÁG


A Kardashian-Jenner család nagyon megosztó az egész világ számára, van aki imádja őket, van akit már csak a nevük hallatán elkap a rosszullét, de meg kell hagyni, a testvérek tudnak valamit. Én kifejezetten kedvelem a nővéreket, leginkább a Kandall-Kylie pároshoz húz a szívem, azon belül is Kylie-val szimpatizálok valami érhetetlen okból. 

Kylie Jenner ismert az ajakplasztika körüli botrányairól, modell karrierjéről de leginkább kozmetikai cégével robbant be a köztudatba, amit akarva akaratlanul mindenki ismer már a világon. A Kylie Cosmetics lip kit első hulláma meghódította egész Amerikát, majd Európát és az egész világot. A kisasszony megalkotta a tökéletes nude matt ajakkrémeket, majd szájfényeket, később a kollekció bővült metálos, sötétebb árnyalatokkal is, és habár az ára nem éppen az olcsó árkategóriába sorolható nem lepődik meg senki, hogy a nagy sikerre való tekintettel a legfiatalabb Kardashian-Jenner tesó bemutatta nyári ajak termékeit is, mely szokásosan egy folyékony rúzst és egy ceruzát tartalmaz.

A nagy meglepetéssel azonban Miss Jenner a mai napig várt: Érkezik az első szemhéjpúder paletta, mely a KYShadow Bronze palette névre lett elkeresztelve, és 9 bronzos-barnás árnyalatot tartalmaz.


A képek alapján a paletta tökéletes lesz akár egy hétköznapi, természetes look elkészítésébe, de a füstös buli, vagy az elegáns arany smink elkészítéséhez sem kell más termékhez nyúlni.

A színek: 
-Jasper
-Quartz
-Topaz
-Goldstone
-Citrine
-Tiger Eye
-MeMatite
-Bronzite
-Obsidian


A csomagoláson most is megjelenik a márka mára már ikonikusnak számító mintázata, ezúttal metál színekben. Leírás, tanácsok itt is járnak a dobozba, ha valaki megrendelné (vagy ha valaki megtudná rendelni, hiszen PERCEK alatt elszokott fogyni minden újra töltött készlet).


Ti mit gondoltok a Kylie Cosm és Lip Kit hyperól? Az én kitem hamarosan érkezik, szeretnétek látni bejegyzést róla?


xoxo
Mia





0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése