Csomagom érkezett!BORN PRETTY STORE Tesztek, vélemények



Körülbelül egy hónappal ezelőtt felkeresett a bloggerek körében egyre híresebb Born Pretty Store webáruház és felkértek, hogy legyek a partnerük, ami számomra nagy megtiszteltetés, mindig örülök, hogyha külföldi cégekkel állhatok kapcsolatba, így kaptam az ajánlaton és igent mondtam. A webáruház kedvesen felajánlott pár terméket tesztelésre, a csomag pedig a közelmúltban meg is érkezett hozzám, két részletben. Ezt szeretném nektek ebben a posztban megmutatni. 

A termékeket tesztelés céljából kaptam, de ez nem befolyásolja a véleményemet egyik termékkel szemben sem!



Az első termék ami megérkezett egy kívánság listás darab (azon a listán is az első helyen szerepelt) volt, még pedig egy kontúr paletta. A termék a Maycheer márka Make up for life prefessional makeup kit-je, és a No: 531-es árnyalat (bár nem hiszem, hogy van másik árnyalat belőle). Nagyon örültem neki, alig vártam, hogy haza érve kipróbálhassam és megtanuljak tökéletesen kontúrozni.


A paletta négy por állagú kontúrt tartalmaz, a fedélen egy nagy és tiszta tükör helyezkedik el, amiben tökéletesen láthatjuk magunkat smink készítése közben, illetve volt még benne egy kisebb ecset is, de sajnos az teljesen használhatatlannak bizonyult, mivel nem elég, hogy szőre a legkisebb érintéstől is elhagyta szálait, még össze is volt ragasztózva, de nem is vártam sokat egy "kínai" darabtól, általában nem a termékekhez csatolt ecsetekről híresek.


A két barna és a két fehér kontúr tesztelés közben: A világosabb barna matt, csak elvétve lehet benne nagyon apró csillámokat találni, ami egyáltalán nem látszik már felvíve az arcra. A felette lévő fehér teljesen hófehért teljesen matt, itt már csillámok sem kaptak helyet. 
A jobb oldali páros barnája egy sokkal erőteljesebb, barnább szín és több csillám kapott helyett benne, így kicsit "bronzosabb" hatást lehet vele elérni (sajnos ez a képen nem látszik). A kiemelőszín itt már inkább sárgásabb tónusúbb, és kicsit talán krémesebb textúrájú is.
Alkalmazás közben: Nagyon szépen eldolgozható termék, és meglepően tartós! Nekem nagyon bevált és nagyon megszerettem.



A második csomagban érkezett ez a nagyszerű műszempilla csomag, szám szerint a 035-ös, amely 5 pár soros műszempillát és egy fehér színű ragasztót tartalmaz (ami nem sok mindent ér, mint a legtöbb ilyen csomagban). Mind az 5 pár különböző méretű. 





A kedvencem a második csomagból ez a három darabos fanyelű ecsetkészlet. Az ecsetek kézre álló része Bambuszból készült, és nagyon könnyű, igényes ecsetek. Maga a készlet a Beijin márka 653-as szettje, ami egy szemhéjpúder ecsetet, rúzsecsetet és egy második szemhéjpúder ecsetet tartalmaz. Mind három ecset nagyon puha, szűre nem hullik még mosás után sem.


A lapos szemhéjpúder ecset szerintem nem túl alkalmas a szemsmink elkészítésére, így kipróbáltam korrektor ecsetként, idáig nagyon jól funkciónál úgy is, megvagyok vele elégedve.


A fenti képen látható, szintén lapos, ferde fejű ecsetet pedig az alsó szempillasorban alkalmazom, azzal viszem fel a színt.

Ha felkeltette az érdeklődéseteket ez a készlet itt elérhetitek: http://www.bornprettystore.com/3pcs-soft-bamboo-handled-makeup-brush-portable-cosmetic-brush-p-13141.html



Mivel enyhén rúzsmániában szenvedek, így nem csoda, hogy az is érkezett! Imádok sötét vagy megdöbbentő árnyalatokat viselni az ajkaimon, nem is volt csoda, hogy azt a színt rendelem meg, ami talán a legjobban kiverte a biztosítékot a környezetemnél, mégpedig a BALM márka 62-es, sötétlila árnyalatát választottam.



És akkor lássuk a medvét: Maga a termék körülbelül 32g, nem túl sok, két csavarásra kijön az egész. Állaga nagyon krémes, viszont a fedésével nem vagyok megelégedve, egyáltalán nem, ugyan úgy ahogy a tartósságával sem. Többször is át kellett kennem az ajkaimat, mire szép, egyenletes színt kaptam, de mint azt az alsó képen is láthatjátok így sem túl erős a fedése. A tartósságával pedig azért nem vagyok megelégedve, mert pár perc után le is kopik, elkenődik, vagy megül a ráncokban.
Viszont kipróbáltam egy hasonló (ugyan ilyen) árnyalatú ajaktintával keverve felvinni és úgy már egészen már volt az eredmény. A tintának köszönhetően tartósabb és intenzívebb lett a szín, az hiszem, ezzel a kombinációval fogom használni a későbbiekben is.

A szám az egyetlen, melyről nem tudok normális képet készíteni.

Ha a negatív véleményeim ellenére is kipróbálnátok, innen elérhetitek: http://www.bornprettystore.com/shimmer-stick-dark-purple-natural-cream-moisture-gloss-colors-p-13716.html

Ha vásárolnátok a BORN PRETTY STORE oldaláról, kattintsatok a jobb oldali sávban található képre, ami az oldalra irányít titeket, és használjátok az APB10 kódot, így vásárlásotok 10%-al lesz olcsóbb!

                                                           www.youtube.com/mialamia51

                                                           www.instagram.com/beautybymiamay

                                                           https://www.facebook.com/pages/Mia-May/1387772138138621?fref=ts

                                                            www.ask.fm/miamayblog

xoxo.Mia