Esetem a Cin Cin Amicával || CSALÓDÁS

CSALÓDÁS
Avagy esetem a Cin Cin Amicával


A hét elején, az ünnepek után végre volt lehetőségem leadni egy kisebb rendelést az általam (az üzletekben az eladók nemtörődömségétől és bunkóságától függetlenül) kedvelt Cin Cin Amica cipő üzlet webshopjában, amit még nem próbáltam, de a sok tanulás és egyéb elfoglaltságok mellett nem igazán volt időm elszaladni egyik üzletükbe sem, mert mindegyik legalább 1-1,5 órára van az otthonomtól, így jött szóba az internetes vásárlás opciója. Az eredmény meg is lett... SOHA TÖBBET CIN CIN WEBSHOP!

A rendelésemet két sliponra adtam le kedden délután, zökkenő mentesen, mindenből tudtam olyan színűt és akkora méretűt rendelni, amilyen nekem kellett, jött is a rendelés leadása után pár perccel az igazoló e-mail, melyben megerősítették, hogy A VÁSÁRLÁSSAL MINDEN RENDBEN. Többek között azt az információt is legalább háromszor az orrom alá nyomták, hogy ha a rendelés délután kettő óráig érkezik a cipő másnap már ki lesz szállítva, más esetben az azt követő napon fog érkezni, vagyis nem másnap, hanem utána való nap, komolyan kb. mindenhol feltüntetik, hogy a hülye is lássa.

A napok teltek, én kis kölyök módjára vártam az áhított cipellőket, amik csak nem akartak megérkezni. Gondoltam mint vásárló élhetek azzal a lehetőséggel, melyet az e-mail végén is feltüntettek: kérdezzek tőlük bizalommal, ezért megérdeklődtem a dolgot elektronikus levélben. Válasz nem érkezett. Felkerestem őket a Facebook oldalukon, látták, válasz nincs. Írtam nekik Instagrammon, válasz nincs. Péntekre az agyam már eldurrant és előkerestem a telefonszámukat, nagy nehezen fel is vették a telefont. 

Elmondtam nekik a bánatom, mire a vonal túlsó végén lévő "ügyintéző" közölte, hogy nincsen net közelben, majd megnézi a rendelést és vissza hív. Két óra elteltével jött UGYAN AZ AZ E-MAIL AMIT A RENDELÉS UTÁN IS MEGKAPTAM annyi változtatással, hogy ezúttal ELUTASÍTOTTÁK, TÖRÖLTÉK a rendelésemet, arra hivatkozva, hogy a rendelt cipőkből nincsen készleten. 

Mivel telefonos egyeztetésről volt szó és tudtam, hogy nem fognak reagálni a levelemre ezért újra tárcsáztam a számot. Rákérdeztem a hölgynél, hogy ez még is mit akar jelenteni, hiszen pár nappal ezelőtt még bőven volt a cipőkből, a rendelést igazoló e-mail is ezt bizonyította. A másik pedig, hogy ha én nem keresem fel őket akkor majd kis majom módjára vártam volna hetekig, hónapokig a cipőt? Elnézést, bocsánatot tőlem nem kért senki, csupán annyit kaptam, hogy hát nincsen sehol a cipőből, majd jövőhéten fognak kapni valamikor utánpótlást, akkor próbáljam majd meg ismét, és egyébként ők PONT MOST akartak küldeni üzenetet, hogy hát nincsen a cipőből. Aham, én meg persze most jöttem le a falvédőről, így kíváncsiságból (értékes időmet vesztegetve) ellátogattam a Westendi Cin Cin Amicába, ahol tessék-lássék VOLT A CIPŐBŐL. Így enyém lehetett álmaim cipője...

Tudom, hogy nem ért kár, de azért kérdem én, hogy még is hogyan viszonyulhatnak így egy vásárlóhoz? Nem elég, hogy az üzletekben is iszonyat bunkók az eladók és perceket kell állni a kassza előtt míg abba hagyják a beszélgetést az ott dolgozók és szándékozzák kiszolgálni az embert, még a webshopban is csalódni kell. Egyébként magukkal a cipőkkel nincsen és nem is volt soha problémám, ár-érték arányban szuper lábbeliket lehet náluk vásárolni, de az biztos, hogy soha többet nem fogok a webshoppon keresztül vásárolni.

Egyébként nem csak én jártam így, hanem a Kialakító bloggere is (meg ahogy elnéztem sokan mások) , akinél szintén elolvashatjátok az átélteket, Őt elintézték annyival, MINDEN KÖSZÖNÉS, MEGSZÓLÍTÁS ÉS EGYÉB NÉLKÜL üzenetben, hogy " Van ez így". Felháborító, tiszteletlen.


Mia. 

1 megjegyzés:

  1. Mia! Én pont most akartam rendelni tőlük, mert egyszerűen kibírhatatlanok az eladók.. Nagyon hálás vagyok neked, hogy megírtad ezt a posztot! Elég felháborító eset...
    puszi

    VálaszTörlés