AMA '15 Ruha és smink mustra | MIA

AMA '15
Ruha és Smink mustra

Sminkek:




Selena Gomez a Victoria's Secretes kék szem húzás után ismét kontaktlencséért nyúlt, ezúttal zöld szemmel jelent meg a vörös szőnyegen. Ehhez az árnyalathoz nagyszerűen illet a bordós színű smink és ruha illetve a hosszú dús pillák. A megszokott hajviseletével ötvözte a lookot, az extra itt csak a hosszabbított frizura volt, amit a ruha elemzésénél láthattok ezért Lona Vigi haj stylist volt a felelős. Selena kedvenc sminkese az elmúlt hónapban távozott az élők sorából, így új sminkese Hung Vanngo készítette el a dögös vámpírszemeket.


És ha már vámpírszemek... Demi Lovato csapata kitett magáért! A dark-velvet-hollywood időszakot idéző füstös szemek, a sötét vörös ombre ajakfestés és a frizura is hihetetlenül jól áll az énekesnőnek, és nem csak az esti szettekhez passzolt tökéletesen, de a Confident élőben való előadásához is perfekt volt. Igazi díva. A sminkért Jill Powell, a hajért Clyde Haygood felelt.


Gigi Hadid ezúttal biztosan nem a sminkjével vonta magára a figyelmet, hiszen az csak egy leheletnyi volt a fiatal modell arcán. Színeket tekintve inkább a bronzosabb árnyalatok uralták a lookot. A haja azonban hosszban és fazonban is változott. 


Zendaya sminkje sem volt túl vad, a rózsás pír az orcákon és a ruhához illő ajakszínezés kiemelte az énekes-színésznő fiatal vonásait. A frizurája is kivételesen teljesen egyszerűre sikeredett, és Ray D készítette.



Ariana sminkje ezúttal is a szokásos arany plusz vastag tusvonal volt, azonban a haja már kicsit meglepte a közönséget. A szokásos "half-up half-down" style helyett két eddig nem megszokott frizurával vett részt az eseményen. A vörös szőnyegen klasszikus kontyot viselt, míg a színpadon sötét, hullámos fürtökkel lépett fel.

Ruhák


A szuper fellépős szett csupa fekete, peplumos,apró virágmintával. Hozzá hosszú szárú, magassarkú csizmát és apró szemes nercharisnyát álmodott meg stylistja Marjan Malakpour aki a Givenchy márkától válogatott. Demi kezén lévő állkörmökkel díszített kesztyűről a  Majest Black gondoskodott.


A második fellépős szettet szintén Marjan állította össze, a szín ugyan az maradt ám itt a lakk hatás került előtérbe. A magas derekú szoknyához oldalt kivágott croped top dukált, egy tollas kabáttal és fekete magassarkú bokacsizmával. Az ujjain Lynn ban ékszer látható.



Az abszolút dívás szereplést a vörös szőnyeges szett adta meg Demetriának. Az arany-fekete flitteres ruha különleges kivágásokkal és hátdekoltázzsal meseszépen illett az énekesnő old school glam kinézetéhez.



Selena fellépős szettje szintén fekete volt, bár jóval többet mutatott mint vörös szőnyeges ruhája.
Az itt-ott áttetsző, köves kezeslábashoz egy fekete, fényes anyagból készült zakót is ráadott Christian Classen illetve Kate Young. A ruhát Kiki de Montparnasse tervezte.




A vörös szőnyeges ruha egy, az aktuális évszak színeihez passzoló bordó, flitteres egybe ruha volt, ami számomra egy minimális zsák hatást keltett, és bár magában nem lett a kedvencem az összhatás mégis nagyon elegáns. A Jimmy Choo cipő aduász választás volt, hiszen tipikusan az a darab amit mindenhova minden ruhához felhúzhat az ember. Egyik legjobb barátnőjéhez hasonlóan ő is egy különlegesebb hátrésszel rendelkező, fel sliccelt ruhát viselt, melyet szintén a Givenchytől kölcsönzött a Stylist csapat.




Zendaya cuki rózsaszín szettben vonult fel. Az iskoláslány-ing hatású felsőrésszel rendelkező, miniruha horgolt virágokkal díszített és Emanuel Ungaro 2016-os tavaszi kollekciójából való. Mellé egy stilettó fazonú pink cipő társult. Az erős "Barbie színek" nagyon jól álltak a Disney sztárnak.


Gigi Hadid egy sokat sejtető mégis letisztult ruhát választott az estre. A mélyen dekoltált, fűzős croped felsőrésszel rendelkező, magasan sliccelt maxiszoknyás ruhát Bao Tranchi jegyzi és egy Ethereal Choker darab. Hozzá egy fehér arany cluchot választottak.




Ariana Grande legújabb dala a Focus eladására egy halvány rózsaszínű, ezüst kövekkel díszített ruhát húzott magára, melynek levehető alsószoknyája volt. Kiegészítőnek egy hófehér szatén kesztyűt választott az énekesnő csapata.


A vörös szőnyegre egy különleges ruhát adtak rá, ami nekem talán a legkevésbé tetszett az este alatt. A 2015-ös őszi kollekciós Giambattista Valli ruha, fekete és fehér színekből áll, alsó csipke részét és felső pánt nélküli, virágos mintás felsőrészt egy hatalmas pink fodor választja el egymástól. 


Nina Dobrev ruhája cseppnyi tavaszt csempészett az őszbe. Hófehér alapszínben, színes mintát láthatunk. A pánt nélküli, fel sliccelt ruha mellé egy hozzáillő blézert viselt és egy szandállal egészítette ki a szettet.

Nektek melyik híresség megjelenése tetszett a legjobban?

Mia













0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése