Felhívás, kérés vagy mi :)

Egy kis felmérés : nagyjából 1 évvel ezelött indult újra útjára a blog ( elötte tapasztalatlan 14 évesként próbálkoztam a shakeupmakeup.blogspot.hu oldalamon!) azóta 113 (ez a 114.) bejegyzést osztottam meg, volt/van , hogy a húgom B is a segítségemre volt ebben, volt , hogy magam vagy mások sminkelését mutattam be nektek, körmös tesztes bejegyzésekből sem szenvedtünk hiányt de minden féle beautyval, szépségápolással kapcsolatos dolog megtalálható itt.
Large
Az utóbbi időben viszont azt vettem észre,hogy gyarapodik a megjegyzések és oldal letöltések száma , ami hatalmas öröm a számomra! Köszönöm!

Most viszont várom kommentbe a TI véleményeteket: mi az ami tetszik, mi az ami nem? mi az amit szívesen látnátok az oldalon? Videó bejegyzésekhez mit szólnátok ?

Ès végül kérném szépen azokat a rendszeresen visszajáró olvasóimat akik még nem tették meg, hogy íratkozzanak fel a blogra mint rendszeres olvasó, hiszen nem hiszem , hogy csupán 40-en vagyunk :)

Köszönöm, Mia és B nevében is !

xoxo.

3 megjegyzés:

  1. Naná, hogy jöhet videó is, és gratula az egy évhez :-)

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm! :)
    Szeretnék tényleg videót, de egyenlőre nem érzem úgy hogy az olvasóim és a kommentelők száma alapján ,hogy megérné :(
    Túl vagyunk a 10.000 oldal letöltésen, de ahhoz képest ez az egy-két komment és 40 feliratkozó nem sok :) De nagyon jól esik,hogy vannak olyanok akik komolyan rendszeresen felnéznek és látom,hogy szeretik a Blogot :)

    VálaszTörlés
  3. Szerintem 2 ember miatt is megéri, ha nekik hasnzukra válik, és te is jókedvvel csinálod. Ráadásul a lelkesedés sugározni fog belőle, és talán épp az vonzza majd a több olvasót, nem beszélve a gyakorlatról, amit szerzel, és jól jön majd, ha már többen nézik az oldalt ;-)

    VálaszTörlés