Felejthetetlen Halloween- Smink

SMINK
Felejthetetlen Halloween
Csipke inspirálta smink
Egy verseny keretein belül kaptuk azt a feladatot pár bloggerina társammal,hogy készítsünk egy csipke inspirálta sminket Halloween témában, amire hamarosan Ti is tudtok szavazni az Illatkalauz Facebook oldalán
Az én sminkem egy nagyon csajos, sápadt smink ami tökéletes lehet akár last-minute sminknek is, hiszen nem nagy munka megrajzolni a kacskaringós csipke mintát, aztán már csak egy kis pirosító/bronzosító hiányzik na meg persze egy vérvörös rúzs sem hiányozhat és már bele is vethetjük magunkat a party-ba!
Én azért még feldobtam a sminket egy kis extra díszítő kővel

Mit használtam a Sminkhez?
Aden alapozó
MacFactor Creme Puff púder
Avon bronzosító gyöngyök
Essence géltus
Rimmel tusfilc
Rimmel Kate Moss matt rúzs
Essence szempilla spirál

A NYEREMÉNYEK:
A verseny során három smink lesz díjazva, lesz egy fődíj, egy különdíj és persze azt a sminket is jutalmazzák,amelyik a legtöbb Like-ot gyűjtötte össze!
A nyeremények pedig Christina Aguilera parfüm kollekciójának legújabb tagja az Unforgettable (ez adja a csipke motívumot) egy-egy különleges csomagja!

AZ ILLATRÓL:
Vaníliás, virágos,gyümölcsös,törökrózsa és jázmin aromájával megbódítva.
Egy egyedül álló, különleges, női illat, tökéletes éjszakai viselet.

Bár Xtina Unforgettable parfümje is viszonylag újnak számít a boltok polcain, máris be kell mutatnom nektek egy újabb illatot, mégpedig a Tom Tailor Coast Club női és férfi illatát!
A női illat aromája a citrus, jázmin, liliom, barack, szilva, málna, tubarózsa, ámbra, cédrusfa és a vanília, míg 
a férfi párja szicíliai citromban, barackban, levendulában, violában, tonkababban, és ámbrában gazdag illatvilággal rendelkezik.


xoxo.Mia

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése