Újdonságok a DM polcain

Újdonságok a DM polcain

A hideg idő bekövetkeztével nem csak a nagy márkák újítanak, de az elérhetőbb árkategóriájú termékek is változatos újdonságokkal lepik meg a smink imádókat, természetesen teszik ezt a 2013-as Őszi/Téli trend szerint találhatunk benne minden stílusnak megfelelő színeket és termékeket!

Lássuk mik ezek:
Nude Look

A természetes színek, mint a barna és a bőrszínek egy ideje meghatározó helyet foglalnak el a divatban, nem csak sminkek, lakkok de ruhák terén is, így nem is lehetett nem arra gondolni, hogy előbb utóbb a S-he márka is kirukkol egy ilyen kollekcióval, mely most meg is történt!
A nude darabok között található két féle rúzs, három különböző körömlakk és persze a két csodaszép paletta sem maradhatott ki, az egyikkel egy hétköznapi sminket készíthetünk el, míg a másikkal már egy alkalmi vagy füstös smink is kivitelezhető lesz.

Élénk színek
És persze a márka gondolt azokra a hölgyekre is, akik jobban szeretik a feltűnő, színes sminkeket ezért megalkották a sugar&spice- cukorka színek, pasztell színek-, az eye catchers-dögös vörös színek- valamin a z elegáns lila színekből álló kollekciókat is.


Mindenki megtalálta a stílusához illő darabot?:)
xoxo.Mia




4 megjegyzés:

  1. Úgy hallottam, elég gagyi a s-he márka. Nekem csak egy körömlakkom van ami tényleg hamar lepattog. Mi a véleményed a márka termékeiről? Tényleg nem próbáltam még semmi mást, de lehet, hogy rosszul ítélem meg a termékeket.

    VálaszTörlés
  2. 3 rétegben próbáld meg úgy nagyon szép a fedése, barátnőm nagyon szereti a lakkjukat, és látom,hogy sokáig fent van a lakk a körmén :) Nekem régebben volt lakkom és szerettem őket, nem volt velük komolyabb problémám,valamint szemhéjpúderem volt, nem túl erősen pigmentált, de ne is várjunk egy "olcsóbb" kategóriás, drogériástól hatalmas nagy dolgot. Én ár-érték arányban megvagyok velük elégedve :)

    VálaszTörlés
  3. Az a vaníliaszínű lakk, az képen nagyon bejön.. meg kell lesnem élőben is. :) A többi teljesen felejtős sajnos.

    VálaszTörlés
  4. Csomó ismerősömnek olyan kávé árnyalatú lakkja van én arra pályázok :D

    VálaszTörlés