YouTuber közönségtalálkozó 2014

YouTuber Találkozó 2014


Már régóta megterveztem a fejemben ezt az eseményt, a napokban pedig végre előálltam a többi YouTuber csajszinak is az ötletemmel és nem küldtek el a fenébe, sőt!: mindenki örül és izgatottan várja, hogy találkozzon a többi guruval és Veletek! :)

Információk:
A rendezvényen Magyarországon ismert Youtube Beauty Guruk vesznek részt, nyereményjátékok és egyéb szórakoztató programokkal megörvendeztetve rajongóikat, nézőiket.
A helyszín Budapest, V.kerület Váci utca 65. Sapientia (Lélekgyógyászati hely, általában jóga és meditációs órákra bérlik ki a helyet, ami nagyon szép és hangulatos)

Az időpontról: 
Február 2. Vasárnap
11 órától 16 óráig, ez alatt bármikor érkezhetsz vagy távozhatsz, a szerencsésebbek azok akik végig maradnak hiszen úgy biztos nem maradsz le a nyereményekről és a jó programokról sem!

A programokról:
Egyenlőre még tervezgetjük őket, ami szinte már biztos, hogy lesz esélyetek nyerni és videókat is láthattok, valamint hangulatos zene is lesz. Na meg persze beszélgethettek, fotót is készíthettek kedvenceitekkel! 

Lesz-e lehetőség étkezésre?
Biztosítunk nektek nassolni valót, az italokat pedig a helyszínen vehetitek meg, adomány alapon, ami azt jelenti, hogy a fogyasztások után egy jelképes összeget kell majd dobnotok egy perselybe :) Ha pedig valaki tele ette-itta magát mosdó is biztosítva lesz! :)

Hogy jutok el a címre?
Több lehetőséged is lesz, hogy tömegközlekedéssel eljuss a helyszínre!
Akik metróval - Hármas metró- (Vonat állomásról) közelítenék meg a Sapientiat,  leszállhatnak a Kálvin téren vagy Ferenciek terén. Előbbinél a Kálvin téren és a Vámház krt-en kell lesétálni, majd a Váci utcára lekanyarodva pár méter séta után a helyszínen leszel. Utóbbinál a Szabadsajtó úton lesétálva kell lefordulnod a Váci utcára! Ha úgy érzed, hogy ott vagy a helyszínen, még is elbizonytalanodtál írj az esemény Facebook oldalára és valaki kiszalad érted: lehet épp a kedvenc Gurud ♥

Kik lesznek ott?
Mindenki aki számít, eltud jönni és elértük!

Móni

Barbi


Plaura99


Breakfast At Fruh


Gabifrizurai


Stílus és egyéb


TheRony9779


AvianaRahl


Szilvalé Szilvuplé

Egyenlőre Ők azok akik a szervezésben benne vannak és 100%, hogy találkozhattok velük, na meg persze velem is :)

Ha eljönnél, jelezd nekünk azzal, hogy csatlakozol az eseményhez a Facebookon! Mindenkit sok szeretettel várunk♥

Xoxo.
Mia és a lányok.

*a helyszín változásának jogát fenntartjuk*

2 megjegyzés:

  1. Mia, le a kalappal előtted a szervezést illetően!!!! Nagyon várom már február 2.-át :) :*

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm Evelin! Én meg már kezdtem attól félni, hogy túl pörgök és az agyatokra megyek :D Remélem, hogy holnap a hely is olyan jónak bizonyul, mint ahogy a képeken ♥ Én is várom már♥

    VálaszTörlés