Nailland túra Mónival

Nailland túra Mónival



Pár hete YouTuber barátnőmmel a Móni szépségvilága vlogger lányával ellátogattunk a Naillandbe, hogy kicsit szemügyre vegyük a lakkföld kínálatát és, hogy felmérjük a Flormar smink és lakk termékeit is.
Erről az élményről szeretnék megosztani veletek pár képet és véleményt.



A széles lakk kínálat egy töredéke. Aki még nem járt a bódénál, biztos kedvet kap a kép láttán, hiszen látszik, hogy mennyi színű, márkájú és textúrájú lakk közül lehet válogatni. A kínálat között olyan nagy márkák vannak, amiket idáig nem lehetett Magyarországon kapni, például Barry M, China Glaze, A-england, Models Own, Seche és a Golden Rose.



A Models Own lakkjai közül a "Fruit Pastel" lakkok bűvöltek el a legjobban. Tavaszra az illatos, pasztell lakkok nagyon jó választások lehetnek (kivéve az áfonyás.. azt senki ne hozza felém.. )


A Barry M lakkjait nagyon szeretem, ebből a sorból a két szélső nyerte el abszolúte a tetszésemet.



Ezek a fémes ezüst és arany lakkok már rég a kívánság listámon vannak, de inkább ősszel és télen tudnám magamon elképzelni őket. 



A China Glaze kínálatában lehet a legjobban elveszni, Mónival minden második lakkra azt mondtuk, hogy jó ez akkor most jön haza velünk! Szinte mindegyik árnyalatból találtunk magunknak valót.


A Golden Rose lakkokból jó párat volt már lehetőségem beszerezni, ugyan is a jó minőség mellé, még alacsony ár is jut! A Rich Color családjából most ezt a levendula lilát szemeltem ki magamnak, hiszen 2014 legmenőbb színe a lila én meg imádom a lilát :)


A világos zöld lakk és a sötét kék nagyon megtetszett, de a többi szín sem elhanyagolható, bár azokat ismét csak a hidegebb, szürkébb időben tudnám kihasználni.


A Jolly Jewels kollekcióból egy már a tulajdonomban van, de őszintén... ki ne akarna többet ezekből a csillámos, flitteres, színes, bulis lakkokból?


Móni drágám is szerelmes lett egy-két lakkba, úgyhogy van egy olyan érzésem, hogy a párosunk még megfogja látogatni a pultot és nem fogunk üres kézzel távozni!


Mivel a Flormar pultja átköltözött a Nailland mellé, így a kínálata is szembetűnőbb lett azok számára akik még nem nagyon nézelődtek a márkánál. Én személy szerint nagyon szeretem a szemhéjpúderjeiket, így meg tudom nektek mutatni az Én személyes kedvenceimet.

Az első a fenti képen látható ezüst mono. Magukról a szemhéjpúderekről elmondhatjuk, hogy nagyon intenzíven pigmentáltak, így ez alól ez a darab sem kivétel. Nagyon szép, fényes szín, az árnyalata az A001-es.


A matt, citromsárga N101-es és a szintén matt rózsaszín N104-es púderek régóta a kedvenceim, neonos színek, teljesen matt színek, tartósak és intenzívek.

Ha felkeltették a termékek az érdeklődésedet:

Móni elérhetőségei:

Az Én elérhetőségeim:

xoxo.Mia






3 megjegyzés:

  1. Legszívesebben mindet hazavinném :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyet értek :D Ha megnyerem a lottót akkor magamnak és neked is megveszem a készletet

      Törlés
  2. Szó szerint messziről kerülöm :) Nem azért mert rossz, pont ellenkezőleg.
    Épp letiltottam magamat az új lakk-vásárlásról, mert annyi lakkom van, hogy az már felháborító. Megfogadtam, hogy míg nem használok el 10 lakkot, újnak NINCS helye.
    Azért nem olyan drasztikus a helyzet, kb 7 van fogyóban, egy meg végérvényesen beszáradt. Előre félek a naptól, mikor lakkot venni indulok. Hogy fogok választani? Kapásból 30 tetszik. C:

    VálaszTörlés