And the award goes to... (Avagy a legnagyobb kedvenceim)

And the award goes to...(avagy a legnagyobb kedvenceim)


Legalább is nálam ők a nyertesek!


Mindig kérdezitek tőlem, hogy kiket követek, kiről mi a véleményem és kik az én kedvenc bloggerináim, úgyhogy úgy gondoltam itt az ideje megmutatnom nektek,hogy kik azok a csajszik akik sokat jelentenek, példaértékűnek tekintem azt amit csinálnak illetve hihetetlen inspirálásukkal segítették és segítik a mai napig a blogos karrieremet.  

Figyelem: sok kép és ajnározás következik! Egyéni vélemények, nem jelenti azt, hogy xy blogját nem szeretném. -A posztban említett lányokat nem reklámozom, nem is tudnak arról, hogy itt fognak szerepelni!

1. Lolly Makeup&Beauty blog


Vanda vagyis Lolly az a bloggerina aki nélkül a blog meg sem született volna anno 3 éve, akkor még ShakeupMakeup névvel. Emlékszem nagyon unatkoztam és szörfölgettem az interneten mikor megtaláltam a blogját 2011 Januárjában és egyből megfogott az ahogy írt és tesztelt. Elsőnek egy MAC posztot olvastam tőle, amelyben az akkor új Wonder Woman kollekciót mutatta be. Aztán minden nap felmentem a blogjára, jöttek a napi sminkek, ami által sok technikát és smink márkát megismerhettem, anya pedig rendszerint velem nézte a blogját mert imádja Vanda hajszínét és soha nem hagyta ki, hogy elsüsse az "ÚRISTEN, hogy lett neki ilyen jó a haja????" mondatát :) A sminkek amiket készít csodálatosak, mindig tudatja a legfrissebb beauty híreket a legnépszerűbb márkáktól az olvasóinak, illetve a blogján találhatunk márka kisokost, sminkleckéket, unikornis hányást meg minden ilyesmit, úgyhogy mindenki megtalál mindent a vörös dögös blogján amit már 1340-en követnek. Oh, és nem olyan régen végre találkoztam vele személyesen is egy rövid időre, bár olyan izgatott voltam, hogy csak na :D

Blog: http://lollymakeupandbeauty.blogspot.hu/
Instagram: lolly05tmua
Facebook: https://www.facebook.com/pages/Lolly-Make-Up-and-Beauty-Blog/113878851976011?fref=ts

2. Fashion Monster's blog



Lolly kishúga Poppy vagyis Fruzsi már nem a Beauty témában mozog, viszont szintén blogol, Ő a Fashion Monster's blog bloggerinája. Imádom a stílusát, megtanított arra, hogy bátran viseljem azt amit szeretnék de nem merek (például nekem mindig azt mondták, hogy ne vegyek már maxiruhát mert picike vagyok és nem állna jól, de Ő sem sokkal magasabb és még is bátran viseli ezeket a darabokat). Blogján a jobbnál jobb Outfit posztok mellett találhatunk bejegyzést bizonyos díjátadó gálákon viselt összeállítások kivesézéséről is és persze Ő is szívesen megmutatja legújabb szerzeményeit. Mellesleg nagyon kedves és egyedi csajszi, imádom ♥ Oh, és anya az Ő hajáért is oda van :D (Anya imádja a hajakat?!). Szerintem az összeállítások terén való fejlődésemet nagyrészt neki köszönhetem.

Blog: http://fashionmonstersblog.blogspot.hu
Instagram: @ipoppy13
Facebook: https://www.facebook.com/pages/Fashion-Monsters-Blog/372448702803402?fref=ts

3. Panka's Beauty



Zachár Panka egy fiatal, gyönyörű, tehetséges lány. Egyszerűen nincsen olyan dolog benne amit ne szeretnék. Panni nagyon sok mindennel foglalkozik blogján, a fashion szerelmesei,a lakkozásban inspirációt keresők  és a beauty témát kedvelők is találnak olyan bejegyzést ami nekik való. Munkásságát olyannyira elismerik, hogy nem olyan régen az Év diák onlinemédiuma versenyen 3. helyezett lett! Sőt nem csak blogot vezet, de youtube-ra is tölt fel néha videókat, illetve egy tündéri mopsz, Jázmin anyukája is. Pannit ismerem személyesen, párszor találkoztunk, egyszerűen lenyűgöző személyiség. Ő azon kevés magyar bloggerek egyike aki nemzetközileg is megállná szerintem a helyét, azon sem csodálkoznék, hogyha a kedvenc brit magazinom a Company magazin hasábjain szerepelne.

Blog: http://panka-makeup.blogspot.hu/
YouTube: https://www.youtube.com/user/Pannika1998
Facebook: https://www.facebook.com/Pankamakeup?fref=ts
Instagaram: ponipanni

4. iEmma Fashion



Emma iszonyat fiatal, és már is hatalmas népszerűségnek örvend, nem csak hazánkban, hiszen az angol-magyar nyelven íródott posztjai alatt találhatunk számos nyelven íródott kommentet. Emma Fashion témában vezeti blogját, ráadásul a legmenőbb márkák legújabb termékei mellett saját kreációit is szívesen viseli. Bizony: Emma sok ruháját saját maga készítette! Most már szerintem senki nem csodálkozik, hogyha azt mondom a magyar Glamour magazin online verziója mellett (erről jut eszembe, az e-havi Glamour 40. oldalán velem is találhattok egy interjút) a TEEN VOGUE is felfedezte a 15 éves blogger lányt. Nem lehetetlen, hogy a következő nagy magyar divattervező blogját olvashatjuk most.

Glamour online: http://www.glamouronline.hu/divatgardrobnaplo/sajat-kreaciojaban-bucsuzik-a-divatblogger-12269
Teen Vogue: http://fashionclick.teenvogue.com/user/emma-istvanffy
Blog: http://iemmafashion.com/
Facebook: https://www.facebook.com/iemmafashion
Instagram: http://instagram.com/emmaistvanffy

5. Behind my makeup



Kamilla beautyblogja még nagyon gyerek cipőben jár de máris több mint 70 ember követi posztjait. Ha valaki szereti a hosszú kiveséző termékteszteket akkor ajánlom a blogját, mert nagyon jó és őszinte teszteket ír a termékekről. Posztjai között találhatunk még szerzeményeket, gyakran oszt meg tippeket és tanácsokat az olvasóival. Mellesleg nagyon tehetséges fotós, erre már Csipkelány Dalma is felfigyelt így a bloggerina átalakítós nyereményjátékának nyerteséről ő készített képeket. Imádni való, nem is csoda, hogy az egyik kedven bloggerem mellett nagyon jó barátnőm is Kami. - Próbálom néha ösztönözni, hogy csináljon velem videót, de nem akarja mutogatni a csini pofiját.. :(-

Instagram: rebmesavrazs

Szóval Ők nyerték el a kedvenc bloggerináim címet.

Az Én elérhetőségeimet itt találjátok, illetve ne feledjétek 19-én a Margitszigeten találkozunk 11-kor.


                                                            www.youtube.com/mialamia51

                                                           www.instagram.com/beautybymiamay

                                                           https://www.facebook.com/pages/Mia-May/1387772138138621?fref=ts

                                                            www.ask.fm/miamayblog



4 megjegyzés:

  1. Tudod, hogy imádlak? <3 Majd ha vlogolsz szombaton, akkor a fejemre húzok egy papírzacskót és videózok veled, oké?:DDD

    VálaszTörlés
  2. de édes vagy :) köszönöm az elismerő szavakat, bár béna vagyok és soha nem tudom, hogy reagáljak a dicséretekre.... XD remélem el tudok menni szombaton, de ha nem, akkor majd összehozunk valamit ;)

    VálaszTörlés
  3. de drága vagy úristen!! :D köszönöm szépen a kedves szavakat..ahogy nővérkém is írja én is ilyenkor zavarba jövök és csak hebegek habogok...bár most hogy így elolvastam mit írtál rólam csak mosolyogni tudok rajta. Ezért is szeretem én ezt csinálni. :)
    XXX
    Poppy

    VálaszTörlés