Új kedvenc: Miss Sporty Colour&Shine rúzsceruzák

Új kedvenc
Miss Sporty Colour&Shine rúzsceruzák


Pár hete a Coty jóvoltából érkezett hozzám egy teszt csomag amely a Miss Sporty legújabb termékeit tartalmazta, köztük a Colour and shine rúzsceruza két árnyalatát, amit már nagyon ki szerettem volna próbálni, hiszen tudjátok, hogy mennyire rúzsmániás vagyok! 

Nagyon örültem, hiszen két olyan színt küldtek amit általában használok a sminkelésekkor, viszont kicsit féltem attól, hogy mennyire lesz fényes, mert nem vagyok oda a fényes rúzsokért sem a szájfényekért, inkább matt párti vagyok. 

Egy kicsit magáról a Colour&Shine ceruzákról: Egy jumbo lip pencil-hez hasonló kis ceruza, kitekerhető, ez már magában egy pozitív dolog, mert utálom a jumbo hegyezhető verzióját. Fényes rúzsceruzák, erős pigmentáltsággal, hidratálja az ajkakat és tartós.


És akkor jöjjön az én véleményem: Kedves Miss Sporty csapat! Gratulálok. Nos, nem tudom, hogy már hányszor említettem, de idáig nagyon hadilábon álltam a márkával, egyedül a mattitó púderüket illetve a körömlakkjaikat szeretem, számomra a rúzsok és a szemhéjpúderek érdektelenek voltak, mert sokszori próbálgatás után is folyamatosan csalódtam bennük, mert hihetetlen gyenge pigmentáltsággal voltak felszerelve, a tartósságukról nem is beszélve. Viszont most nagyon kitettek magukért!

Én a fenti képen látható lilás (020-as Candy plum) illetve pirosas (030-as Delipcious) árnyalatokat kaptam tesztelésre, és WOW! De előbb beszéljenek a képek:


Mindkét árnyalat szuper pigmentált, illetve nagyon is tartós. Én reggel szoktam felkenni munka előtt és 1-2 alkalommal szoktam rajta átmenni, így építve a színt, és mikor este haza megyek akkor is még szépen a helyén van, persze minimálisan kopott és a fényéből is veszített (ez engem nem zavar egyáltalán) de maradt. Oh, és megjegyezném, hogy nagyon kellemes nyárias illata van.

Most pedig nézzük a rossz tulajdonságokat, hiszen attól függetlenül, hogy imádom, van neki bőven. Az egyik az, hogy iszonyatosan vékony így hamar eltörik, konkrétan tőből letörik. A másik, hogy - oké, ez a 30+ fok hibája- nagyon olvad, így nem igazán merem magammal cipelni vagy előhagyni mert szétfolyik. 

Két idióta kép, mert csak ezek voltak a galériámban, ahol látszik a szín:
A piros - Tesós, csajos nap képeiből
Lilás- Meló közbeni ebédszünet, már nagyon fáradt voltam.

Összegezve:
Pigmentáltság: 9/10
Tartósság: 8/10
Ár-érték arány: 10/10
Szeretem.

Ajánlott fogyasztói ár: kb 890.- de a Tesco hipermarketekben le van akciózva kb 690 forintra.
Árnyalatok: 6 különböző árnyalat

Legközelebb szintén egy pozitív csalódásról írok, aztán összeszedem azokat a termékeket, melyek nem jöttek be nekem.

U.i: Ki vette már meg a Júniusi-Augusztusi Glamour magazint? A 40. oldalon olvashattok egy interjút velem.


                                                            www.youtube.com/mialamia51

                                                           www.instagram.com/beautybymiamay

                                                           https://www.facebook.com/pages/Mia-May/1387772138138621?fref=ts

                                                            www.ask.fm/miamayblog

2 megjegyzés: