Demi Lovato az N.Y.C New York Color új nagykövete!

Demi Lovato az N.Y.C
New York Color új nagykövete!

Az első kép az NYC kampányához

Demi Lovato a zene és a film ipar mellett újabban a kozmetikai világba is kezd betörni, pár hónapja derült ki, hogy saját szépségápolási termékeket dob piacra - a Devonne by Demi a napokban debütált, jövőhéten erről írok nektek - majd a hazánkban is kapható N.Y.C New York Color leplezte le, hogy 2015-től a fiatal tehetség lesz a nemzetközi nagykövete a márkának.

Az N.Y.C célközönsége a fiatalabb korosztály, így széles palettájukon megtalálhatóak a natúrabb ( négyes szemhéjpúder) és az élénkebb színek is ( Expert Last rúzsok ) illetve lakkok, szemhéjpúderek, műszempillák és egyéb dolgok között válogathatnak a vásárlók. A New York Color bár mindig követi a legújabb divatot mégis zsebpénzbarát a fiatalok számára. 

A márka vezetősége véleménye szerint Demetria jelképezi a fiatalos, színes, energikus vonalat amit Ők is képviselnek, ezért is választották Őt nemzetközi nagykövetnek. 

"Örömmel üdvözöljük a tehetséges Demi Lovatot a N.Y.C. New York Color családban – mondta Johanna Businelli marketingigazgató. “Demi fiatalos, modern érzékenységének, merész stílusának köszönhetően széles körben népszerű, így ideális választás a N.Y.C New York Color képviseletére. A közösségi médiában jelentős befolyással rendelkezik, ami segítségünkre lesz az új generáció és Demi rajongóinak elérésében. Demi közvetlensége és hogy szívesen játszik a színekkel és a divatirányzatokkal, megtestesíti a N.Y.C. New York Color szellemiségét.”

A 4 lemezes énekesnő izgatottan várja a közös munkát a céggel, a minap megrendezésre is került az első hivatalos rendezvény, melyen a híresség is részt vett, egy stílusos fekete-piros, virágos ruhában és fekete lakk magassarkúban.

Demi Lovato az NYC rendezvényére igyekszik. Forrás Demi Lovato Magyarország

“Nagyon izgatott vagyok a N.Y.C New York Color-al való együttműködés miatt – nyilatkozta Demi. “A NYC termékekkel a különböző sminkek és trendek játékosan, könnyedén és mindenki számára elérhető áron megvalósíthatók!”

A hírek szerint Demi segítségével szemhéjpúderek, rúzsok és pirosítok készülnek és lesznek tavasztól kaphatóak.




                                                           www.instagram.com/miamay51
                                                           https://www.facebook.com/pages/Mia-May/1387772138138621?fref=ts                                                 www.ask.fm/miamayblog






2 megjegyzés:

  1. Szeretem Demit de nem gondoltam volna, hogy betör a kozmetika világába. Ha nem írsz róla akkor nem hiszem, hogy megtudtam volna mert annyira mégsem követem. Te, hogy viszonyulsz Demihez? :)

    VálaszTörlés
  2. Én nagyon jól viszonyulok hozzá ! :D Ugyan is 2007-2008 óta ő a legnagyobb kedvencem imádom szakmailag és emberileg is.

    És végre nem úgy akar egy híresség betörni a kozmetika világába, hogy ki ad egy parfümöt és kész, hanem valóban időt szán rá.

    VálaszTörlés