TESZT - Chanel Rouge Coco 440 Arthur

TESZT
Chanel Rouge Coco
440 Arthur



Sziasztok!

Még tavasz elején jártam a Dovex sajtó/blogger rendezvényén ahol többek között a Chanel újdonságaival is megismerkedhettünk blogger társaimmal. Azóta tesztelem nektek a Chanel Rouge Coco rúzs család 440-es Arthur árnyalatát, erről a termékről írok most nektek.

A márkáról/termékről:


Úgy gondolom, hogy magát a Chanel házat és az alapítót Coco Chanelt nem nem kell külön bemutatnom: cipők, ruhák parfümök, kozmetikumok jellemzik a luxusmárkát, míg maga Coco a nők millióinak példaképe a mai napig, maga a megtestesült NŐ.

A megújult Rouge Coco rúzsok mindegyike egy-egy olyan személyről lett elnevezve, aki valamikor, valamilyen formában közel állt a hölgyhöz. A fő árnyalatok 5 csoportja: 
- Korall: Coco múzsái, akik segítették őt az alkotásban
-Piros: Szerelmei (Az Arthur ehhez a kategóriához tartozik)
- Rózsaszín: A művésznő barátai ihlette rúzsok
- Nude színek: A természetes színek a családot jelképezik
- Lila: Chanel-hez közelálló művészek
Egy sötét, lila árnyalatú rúzs a találkozóról. Nagy kedvenc.


A rúzsok teljesen megújult formában kerültek újra a boltok polcaira, nem csak a színek változtak, de mindenféle földi jóval telepakolták ezt a szépséget, hogy az ajkunk egészségére, hidratáltságára is gondoljanak. A wax, a jojóba olaj és a mimóza olaj pedig emellett a fényes hatást is eléri.

A külsejére is térjünk ki egy kicsit:

Klasszikus és elegáns küllemmel rendelkezik a rúzs, fekete-arany színek dominálnak, a kupak tetején pedig a Chanel logója található, az alján pedig a termék színkódja, árnyalatneve, forgalmazójának megnevezése, mennyisége, származási helye és egyéb információk szerepelnek. Magába a rúzsba bele van vésve a Chanel felirat.

VÉLEMÉNYEM:

Élesben. Ilyen az ajkakon az Arthur. Csodaszép.

Küllem: 

A kupak erősen zár, ami akkor jó, ha valaki sokat cipeli magával és sokszor van táskába dobálva a rúzs, így nem fog lehuppanni róla és nem mászik bele minden féle baci és kosz a termékbe.

Illat:


Igen, ez is lényeges! A Chanel rúzs illata nagyon emlékeztet a Chanel parfümök jellegzetes aromájára, kellemes, tavaszias, virágos, karakteres illat.
És akkor lássuk a medvét! Hogyan is szuperált élesben ez a luxustermék?
Mivel egy fényes finishű rúzsról beszélünk rettenetesen féltem a csalódástól, ugyanis ha valami nem matt az nekem nem marad a helyén, zavaróan csúszkálós, ragadós és nem fed szépen. Azonban ez a termék szuperül pigmentált, szép fénye van és tartós. Egyéni tapasztalataim szerint a maximumot egy megfelelő ajakkontúrceruzával lehet belőle kihozni, ha az is megvan akkor szinte lerobbanthatatlan az ajkakról és akár a tökéletes vörös rúzzsá is válhat annak aki még keresi az "igazit".

Ár:

Mivel egy luxus termékről beszélünk és nem is akármelyikről, nem csoda, hogy az ára kissé borsós: 9600 forint környékén juthatunk hozzá ehhez a kis szépséghez.

Lelőhely: 

Minden Chanel termékeket áruló drogériában beszerezhetőek a Rouge Coco darabok.

Összegezve:


Számomra ez egy 10/10-es termék.

Mia


3 megjegyzés:

  1. Nagyon szép a rúzs, jól áll neked és te is szép vagy vele! De a "borsós" árat szerintem javítsd ki, bár nagyon feldobta a reggelem. :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép vagy és ügyesen videózól! ☺☺❤❤👍

    VálaszTörlés