Bloggerina Interjú Project III.

Bloggerina Interjú Project III.
A 2012-es év utolsó interjú alanya a lassan 300 rendszeres olvasóval rendelkező beauty bloggerina Zsanci.


1.)Mi az amit a legjobban szeretsz a blogos életben ?
Eleinte csak, mint olvasó vettem részt különböző blogok/bloggerinák életében, majd szép lassan kiforrt bennem (+kisebb külső hatásra) hogy én is szeretnék egy blogot, hisz imádok sminkelni! Amit imádok, hogy egy általam szépnek ítélt sminket bemutatok, akár step by step-ben akár csak úgy és a visszajelzések, hogy jól áll, vagy az építő kritika (nem a beszólás) hogy ezt inkább ne és persze az is nagyon jó, hogy számtalan e-mailt kapok és tanácsot kérnek tőlem különböző szépség illetve hajápolási dolgokban az olvasók! Amikre tudok választani és ott is kapom a visszajelzést, hogy épp hogy sikerült megvalósítani a tanácsomat illetve bevált-e! Egy blog a visszajelzésekből él, és abból merít erőt! Ha ez nincs, akkor nem tudja, hogy kell-e amit csinál, jó-e amit csinál! 
Valamint rengeteg imádni való, kedves, aranyos, cuki embert ismertem meg általa! J

2.) A téli zimankó eléggé megviseli a bőrt és a szervezetet.Mi az a szépség tipp amit ebben az időben a legjobban tanácsolsz az olvasóknak?
Mindenképpen fontos a bőr és a haj ápolása télen is és nyáron is! Nyáron a nap és az UV sugarak miatt kell ápolnunk, védenünk a bőrünket, télen pedig a hideg levegő miatt!
Mivel nekem kombinált bőröm van ezért túlságosan zsíros krémeket nem használhatok, és nyáron egyáltalán nem bírok elviselni semmiféle hidratálót az arcomon, télen viszont mindig teszek az alapozó alá, egy kevert bőrtípusra való mattító, hidratáló arckrémet! Jelenleg Oriflame-es Optimals hidratáló krémet! Valamint nagyon fontosnak tartom az ajkak ápolását amire napközben valami épp aktuális kedvenc ajakápolót használok (Blistex, Carmex) este pedig kókuszolajjal kenem a számat vagy a szintén Oriflame-es multifunkciós balzsammal. Ha viszont nagyon eldurvulna a helyzet akkor a méz a legjobb csodaszer kiszáradt ajkakra!
A hajamat viszont ugyan úgy ápolom minden időszakban! Különböző hajpakolások, heti egy ricinusos „Zsanci” pakolás! És persze a testápolókat is előszeretettel nyúzom minden fürdés után (nyáron ez sem jellemző :D)

3.)Hogyan készülsz az ünnepekre?
Jelenleg még semmi ünnepi hangulat nem uralkodott el rajtam, sajnos. Természetesen adventi koszorút gyártok, feldíszítem a házat és ahogy egyre közeledünk az ünnephez, anyával nekiállunk sütögetni, meg persze megejtem a karácsonyi ajándékok megvásárlását is és hipp hopp már el is érkezett az ünnep ahol legtöbbször a főzés és a pihenés ami a legtöbbet előforduló tevékenység.

4.)Mi az az idei ünnepi kollekció amit mindenképp szeretnél be zsebelni, vagy a fa alatt látni ?
Igazából ilyen ünnepi kollekció nincs most amit nagyon szeretnék! Viszont amit a fa alatt szeretnék látni az egy új telefon J
Jelenleg másra nincs is szűkségem.

5.) Mi a kedvenc karácsonyi filmed/könyved/dalod?
Kedvenc karácsonyi könyvem nincs, filmem sok van, Grincs, Télapú, Shrek, Reszkessetek betörők stb. … J
Kedvenc dalom is rengeteg van, magyar és külföldi is egyaránt, de a legeslegnagyobb kedvenceim minden  évben azok a dalok, amiket a kórussal énekelünk a templomban karácsonykor (nem szent énekek, a vezetőnknek és férjének saját szerzeményei általában) valamint ismert karácsonyi énekek illetve ghospel darabok 
J

6.) Az ünnepi illatok mint a narancs-fahéj-mézes kalács elmaradhatatlan részese a Decembernek. Van ilyen illatú terméked,esetleg kedvenced?
Imádom a mézeskalács illatot, a forralt bor illatát, a fahéjas illatokat! Tusfürdőket szoktam ilyenkor venni ebben az illatkategóriában, és kézkrémeket! Valamint ilyenkor decemberben, karácsony közeledtével a fűszeresebb parfümöket preferálom (Kenzo – Elephant Jungle)

7.)Kedvenc karácsonyi emléked amit megosztanál velünk?
Olyan kiemelkedően kedvenc nincs, viszont  régebben jobban szerettem a karácsonyokat, valahogy meghittebb volt az ünnep mint az elmúlt pár évben. És persze, gyerekként másként éli meg az ember ezeket a dolgokat! És ez hiányzik! :/
De ettől függetlenül szeretem a karácsonyt 
J

8.)Tea vagy forrócsoki? Bejgli vagy mézeskalács?
Itt mindegyikre azt tudom mondani, hogy is-is. Bár, ha jobban belegondolok, akkor tea, mert az napi szinten kimaradhatatlan az életemből, forró csokit meg évente max. 2szer iszok, és a második párosnál a bejglit választanám, mert a mézeskalácsot jobban szeretem sütni és díszíteni, mint enni!

9.)Szereted a karácsonyi vásárokat?
Igen imádom. Forralt bor illat mindenfelé, gyönyörű fények, forgatag, karácsonyi zenék szólnak, az emberek mosolyognak egymásra, még ha ismeretlenek is, hatalmas pelyhekben hulló hó (lehet kicsit elkalandoztam… :D)

10.) Voltál már kint a bécsi vagy prágai vásárokban ?
Még sajnos egyikben sem, de idén tervezzük a bécsi vásárt meglátogatni, remélem sikerül.

11.)Kedvenc ünnepi recepted?
Vendégváró, hmmm imádom
Hozzávalók:
*30 dkg felvágott / főtt tarja / sonka /gépsonka / párizsi----ki mit szeret
*5 tojás
*1 nagy vastaghúsú kaliforniai paprika
*csemege uborka ---ízlés szerint
*vegyes zöldség :kukorica, répa, zöldborsó
*1 nagy tejföl, majonéz, mustár (tartár mártás, amit francia salátához szoktunk csinálni)
*2 húsleves kocka, 1 csomag étkezési zselatin
*só, bors
Elkészítés:
A tojásokat keményre főzöm, ha kihűlt, apróra felszeletelem.
A vegyes zöldségeket az egyik húsleves kockával puhára főzöm, leszűröm, lecsepegtetem.
Felteszek 2 dl vizet 1 leveskockával, felforralom, hozzáadom a zselatint és felfőzöm.
A felvágottat, uborkát, paprikát, nagyon apróra feldarabolom. A tejföllel és mustárral (1 ek) elkeverem a majonézt, fűszerezem, ha a  zselatin kihűlt, hozzáöntöm, elkeverem. Majd a  vegyes zöldséget és az összes felaprított hozzávalót is belekeverem alaposan összedolgozom és végül a tojást is belekeverem.. (azért a végén a tojást, hogy ne törjük össze túlságosan.)
Ha kész, desszertes gyűrűbe, őzgerinc formába töltöm és teljes megszilárdulásig hűtőbe teszem.Isteni finom, mindenki imádja, család, barátok, rokonok.
Saláta helyett, húsokhoz tökéletes köret.


12.)Terveid szilveszterre?(Ha csak az a fránya világvége bele nem szól)
Még semmi nincs, de tuti, hogy a barátaimmal töltöm a szilvesztert! J
13.)Terveid 2013-ra? (Blog stb.)
Nem szeretek tervezni, mert sosem úgy sül el a dolog, ahogy szeretném! Úgyhogy hagyom magam sodorni az árral és majd lesz, ami lesz! J

14.) Egy téli/karácsonyi hangulatú kép (akár saját is lehet)
Köszönjük szépen még egyszer és nagyon kellemes készülődést az ünnepekre!!

Én köszönöm szépen, hogy voltatok olyan kedvesek és felkértetek! És  ezúton is kívánok mindenkinek nagyon kellemes készülődést és BÉKÉS BOLDOG ÜNNEPEKET! J
Sziasztok
*.*

2 megjegyzés: