Lady FABB-TESZT

Lady FABB
TESZT
Az újság árusokhoz is elért a smink láz.
A különböző lapokhoz , sokszor csatolnak ajándék termék teszteket (pl. Nivea stb.) de most egy német smink márka is feltűnt a standokon. Igazából elsőre mindenki azt látja , hogy egy német-angol nyelvű mini magazin csatol minden hónapban termékeket a laphoz...de nem! Meg tévesztés , ugyan is magazinnal maximum akkor találkozhatunk , ha veszünk mellé egy Cosmo-t :)!
Egy egyszerű , hátul fehér lapocska van a három termék mögött semmi más. Ez kicsit csalódottságot okozott nálam :(
Ebben a számban is három terméket találunk a csomagban : paletta , rúzs és szájkontúrceruza.

Elsőnek a csinos kis palettát vettem kézbe. Első pillantásra kicsit a NAKED paletta színeire hasonlít, hat barna ,fényes és három lilás, hologramos (a vajszínűnek lilás a színváltása :) ) található a kör alakú tégelyben. Mellé pedig kapunk egy kemény szivacsos , kétoldalú aplikátort. 
A kezemre a palettában lévő sorrend szerint vittem fel a színeket, alapozás vagy bázis nélkül.
A két szélén található sötét barna és sötét lila eléggé jól pigmentált de a többi eléggé halovány, kárpótlásul viszont a vajszínűnek gyönyörű lilás-rózsaszínes fénye van !
A rúzs kettő az egyben , az alján található hozzá egy megegyező színű szájfény amit ki kell pattintani (félek,hogy egy idő után elenged és magától ki fog esni :( )
Baloldalon a szájfény (ami egyáltalán nem fényes , de nem is ragadós) látható , mellette pedig a rúzs ami kicsit sötétebb mint a szájfény. Krémes de nem ragadós állagú , viszont annyira szerintem nem pigmentált mint amennyire látszik.
A szájkontúr ceruza mályva színben tündököl , de ceruzákban elég könnyen tudok csalódni , úgyhogy ez majd elválik . Vékonynak nem mondható , de azért nem egy NYX  féle vastagságú ceruzával találjuk szembe magunkat.
Viszont ez sem annyira pigmentált mint vártam és sokkal jobban ragad mint a rúzs vagy a szájfény. Kíváncsian várom,hogy mi lesz a következő számban 990 forintér megéri , hasak tesztelésre is.
xoxo.Mia

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése