Hajat festettem :(..

..És milyen rosszul tettem! Cappuccino színű festéket szoktam venni amitől már kis híján szökés-barnás-vöröses volt a hajam, amit én imádtam <3  
Tegnap pedig elindultunk hajfestéket venni, igazából már rég kinéztem ezt a festéket, a dobozon ugyan is olyan színű volt a modell haja , mint amilyen éppen nekem volt. Viszont a szín "csokoládé barna" volt, amiről a buta agyam már rájöhetett volna,hogy sötét lesz!
De meg vettem... És jajj nekem :(
Ez lett az eredménye:
Egy sötét, barnás-vöröses árnyalat .
Nem tetszik, egyszerűen vissza akarom kapni a színemet :(


6 megjegyzés:

 1. Szerintem nagyon jól áll, és remélhetőleg ki is fakul majd, de lehet, hogy addigra megszereted így :-)

  VálaszTörlés
 2. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

  VálaszTörlés
 3. Szerintem nem rossz, csak neked még szokatlan, detto jártam uygan így kb 10 éve :-) Szerintem mosd meg párszor és 1 hét után ha zavar fesd át és probléma megoldva.

  VálaszTörlés
 4. Hát nem hiszem,hogy annyira meg fogom szeretni, mivel a természetes hajszínem ilyen és világ életemben ettől akartam megszabadulni :) Úgyhogy jövőhónaptól világosítás vissza!

  VálaszTörlés
 5. Szia!

  Én is jártam már így...A festékre az volt írva, hogy mesebeli barna...a képen a modell haja szép erős barna színű volt, áhh mondom ez lesz nekem a tökéletes! Na persze, hogy nem...Vörös (!) de nagyon vörös lettem tőle...Gyorsan be lett festve az erős sötétbarnára rá pár napra, és azóta mióta a barna lenőtt, nem festem a hajam. Míg nem lesznek ősz hajszálaim tuti nem :D

  Nekem amúgy tetszik a hajad színe, szép lett szerintem!

  http://fiatalosblog.blogspot.hu/

  Szép estét! :)

  Ui: feliratkoztam rendszeres olvasónak is! :)

  VálaszTörlés
 6. Azóta vissza is festettem, bár addigra ezt is megszerettem :D
  Bár már én is gondolkozok azon,hogy levágatom a hajam , visszafestem az eredeti színemhez hasonlóra és lenövesztem :) egészségesebb lenne a hajam az már biztos!

  VálaszTörlés