Egy kis HAUL

Egy Kis HAUL
Ezek a képek mától szerves részei a blognak,mindegyik témához külön kép lesz:)
A napokban beszereztem még egy két dolgot innen onnan, konkrétan három dolgot fogok nektek megmutatni.
Ő egy farmer hatású cica nadrág,amit nagyon szeretek,mert végre találtam cicanacit ami pont passzol az alakomra (idáig a legkisebb is lötyögött rajtam,pedig nem vagyok annyira hú de vékony,pont normál testalkatom van).
Ti is beszerezhetitek a TopShopból,22 Fontért (kb.7.500Ft)

Ő pedig már egy turkálós darab,nagyon könnyed anyagból készült, bő szabású felső,ami szabadon hagyja a válladat és a hasadat is, így a kánikulára tökéletes választás.
Sajnos messziről a színét nem adja át ezért itt egy kép az eredeti színéről,közelről.
A Forever 21 márkához tartozik,de sajnos ezt a darabot már nem lehet kapni (kivéve,hogyha a Hádában vagy a Humana-ban szerencsésen turkáltok :D) de a Forever21 weboldalát böngészve találtam egy felsőt,ami akár a kistesója is lehetne, összesen 3.200 forint körül akár ti is magatoknak tudhatjátok: itt megleshetitek.

Utoljára pedig a mainapi szerzeményemet hagytam,ami egy antik hatású üveglencsés technikával készült, lógós fülbevaló. A benne található szöveg 'hitet' jelent és azért (is) tetszett meg a fülbevaló mert Demi Lovatonak is van egy hasonló tetoválása,(hatalmas rajongója vagyok, évek óta felnézek rá) és mert egy ideje szemezgetek ezekkel az üveglencsés,idézetes,szöveges ékszerekkel.

Hogy tetszettek a szerzeményeim?
xoxo.Mia




1 megjegyzés:

  1. Great Looking and style.It's not easy for me to find a really fitted jacket, cwmalls.com did it for me, there are so many mens leather jackets for me to choose, each one is unique and quality.

    VálaszTörlés