Paramore koncert élménybeszámolóm!!

PARAMORE KONCERT !!

Több mint 6 éve vártam eeeeszméletlenül,hogy egyszer végre láthassam élőbe a bandát, Hayley-t és a fiúkat és végre valahára ez az álmom valóra is válhatott! :)
A nagy napról szemezgettem nektek képeket!
A kisasszonynak megint volt min ugrálnia
Kb. 7 fele érkeztünk meg a Budapest Park-ba,ahol már az első sorban vártak minket az ismerőseink,a többiekkel pedig ott barátkoztunk össze,nagyon édes,jó fej emberekkel,fiúkkal és lányokkal ismerkedtem meg, innen is üzenem nekik,hogy IMÁDOM ŐKET ÉS KÖSZÖNÖM,HOGY TOMBOLTAK VELEM PLUSZ-MINUSZ 2 ÓRÁT!!! Nagyon jól megszervezett esemény volt, biztosíthatom, rengeteg koncerten vettem már részt,de itt mindenki jót akart a közönségnek: a melegre való tekintettel pincérfiúk osztogattak műanyag poharakban hideg vizet, vagy éppen slaggal locsoltak minket. A másik ami nagyon megmelengette a szívemet és ez is egy nagyon jó élményként pihent meg az emlékeim között,hogy a rajongók egy estére családdá váltak,nemtől és nemzetiségtől függetlenül (fiúk-lányok,magyarok-külföldiek voltak egyaránt bőven!),segítettük egymást, a vízivás volt egy ilyen például,hiszen csak eleinte az első sorokban állok juthattak hűsítőhöz,aztán egyszer csak, minden kérés nélkül elkezdtük hátra adogatni ,hogy "héj, szia, nem kérsz inni?" , úgyhogy a nap végére már mindenki ismert mindenkit, mindenki beszélt mindenkivel, mindenki ivott (vizet,sört kitudja még mit) mindenkivel.
.....
Na, de térjünk vissza a lényeghez! Az előzenekar a Dutch Uncles megosztotta a közönséget, volt aki élvezte,volt aki unta , nekem személy szerint zeneileg tetszett,a frontember halálian táncol :D Az egyik banda tag is segített megelőzni a napszúrást: a Natur Aqua vízéből ivott egy kortyot majd pofán öntötte a közönséget. Mindenesetre az utolsó dalukkal megadták a kellő löketet ahhoz,hogy elkezdődjön a Paramore koncert. A kellékek kipakolásakor már üvöltött a tömeg: PARAMORE, PARAMORE,PARAMORE. És fényképezték a logót és Hayley "trambulinjait".

Aztán Hayley és Taylor feljött a színpadra és elkezdődött a Moving On,a tömeg megőrült.
Innentől nem volt megállás, mindenki átadta magát ennek a csodás nőnek, a két iszonyat helyes pasinak és a zenének amit játszottak! Őszíntén,minden elfogultság nélkül Hayley élőbe jobb nő és énekes mint felvételekről! Hayley egy igazi lázadó,köpködött össze-vissza :D És a lényeg: Harisnyába volt! Előző posztomban már kifejeztem a harisnyái felé kimutatott szerelmemet! :D

A tombolós daloknál tomboltunk, volt akiket fel is vittek a színpadra nekik hatalmas pacsi és puszi :D
A The Only Exception-nál pedig a tömeg kezet fogott egymással , mindenki mindenkivel és annyira csodálatos volt! A koncert végén megkaptuk a SetList-et,majd elmentünk sétálni (már a Parkon kívül) és egyszer csak ott voltak Hayley ugrálói (azok a dobozok :D) és jó fejek voltak a biztibácsik:megengedték,hogy megtapicskoljuk és Fangirling-eljünk a ládáknál,sőt még leis fotóztak minket!
FELEJTHETETLEN ÉLMÉNY VOLT!!!!!!!!!!!!!!! <3
Ő pedig a körmöm volt , amit szintén Hayley ihletet a harisnyájával :D


2 megjegyzés:

  1. Nem is tudtam hogy nálunk jártak...én is megnéztem volna, de köszi a beszámolót,így részben átéltem :)

    VálaszTörlés
  2. Ezek szerint,nem volt elég jó a hirdetés amit a Park csinált a koncerthez,mert nagyon sokan jelezték,hogy nem is tudtak a dologról :( Nagyon nagy buli volt,ez a banda elképesztő !!

    VálaszTörlés