LAKKMATT-os nyereményem-TESZTEK!

Párhete a LakkMatt oldalán indult egy nyeremény játék,ahol a szerencsés nyertes egy Pix! palettát,egy BarryM lakkot és egy meglepi ajándékot tudhatott magáénak.

Nos ezúttal a szerencsés nyertes én lettem,pedig őszintén el is feledkeztem a játékról,nagyon meglepődtem,mikor megláttam Púderpamacson a posztban a nevemet :D

VIGYÁZAT RENGETEG KÉP KÖVETKEZIK :)

Tegnapi nap folyamán már várt is itthon a csomagocska,aminek nagyon örültem,mert a tegnapi napom a blogtalálkozó után már nem is lehetett volna jobb,de még is sikerült :D

Nagyon meglepődtem a Pix! paletta milliószor jobb (és kisebb) mint amire számítottam,a BarryM lakk szintén csodás és akkor még nem is beszéltünk a meglepetés ajándékról,ugyanis a LakkMatt bloggerinája vagy gondolat olvasó vagy nagyon okosan választ ugyanis egy, számomra kedves termékkel lepett meg :)

Na de lássuk, szépen sorjában:

Pix! Eye beauty kit
palette yeux lumiére
mirage árnyalat
Amit írnak róla:
Hat szín a kedvenc szépítő szemhéj színből egy álom készletben.
Selymes és tiszta textúrákat használhatsz ezek közül a csillogó színek közül,nedvesen a tökéletes party lookért vagy szárazon a nappali álom szemekért.
Tartalmaz még egy szemhéj bázist és egyet a  mini változatú "enélkül nem lehet élni" ecsetünkből - az egyik vége a könnyű fedésért (korrektor ecset) a másik a satírozáshoz.
Egy vékonyka készlet mindennel amire szükséged van a kiemelt és energikus szemekhez.

Amit én tapasztaltam:
Egy nagyon édes,kicsi,vékony kiszerelésű darab az ecset is nagyon apró még is kézre álló!
Nagyon jól pigmentált,nagyon tartósak a szemhéjpúderek.
Az egyetlen negatívum magában a palettában az a korrektorok,mert jóformán semmi fedésük nincsen,így csak szemhéjalapként fogom őket használni.
Az ecset jól használható (mind két feje) és örülök,hogy ilyen satírozó ecset van rajta,mert régóta szerettem volna egy ilyent.
A korrektor ecsetet külön is megtudjátok venni,szintén egy duo ecsetként: http://www.pixibeauty.co.uk/cream-colour-duo-1978
Mirage árnyalat


Cuki kis ecset,pihe puha és jól dolgozik


Olyan mint egy mini laptop.NAGYON MINI :D
Pici lány vagyok,pici tenyérrel,úgyhogy látható,hogy milyen mini valójában :)
Hat fénylő,csillogó szín+két korrektor/bázis

Szép kis tükör van benne
 SZÍN MINTÁK:
Csodásak igaz? Nekem a bordós ott közép tájt a kedvencem-ITT SZÁRAZON LÁTHATÓAK A SZÍNEK,NEDVESEN NEM PRÓBÁLTAM MÉG :)

És a használhatatlan korrektorok :(
BarryM-Confetti nail effects
CNP5 árnyalat
Fedőlakk


Így,tömören zöldnek látszik,egyébként kék-sárga konfettis
 Nagyon örülök,hogy megnyerhettem ezt a lakkot,mert nagyon szerettem volna már egy jobb minőségű,különleges fedőlakkot valamint kiszerettem volna már próbálni a BarryM márkát is,úgyhogy most két legyet egycsapásra. És őszíntén meg vagyok elégedve,a legjobb fedőlakk amit valaha használtam.
És olyan édes,kis bohókás.

Cukik.


Az NYC lakkomra próbáltam,nagyon tetszik :)

Crazy Rumors
A La Mode 
Ice Cream ízek-Banán split 

Banana Split Lip Balm
Persze,hogy ezt felejtettem el befotózni -.-

JUJJJ,JUUJJ és JUJJ!!! Imádom az ajakbalzsamokat,főleg,akkor ha egy ilyen jó darabról van szó!
Szóval megpróbálok mindenféle elfogultság nélkül véleményezni,ugyanis elvetemülten imádom a rúzsokat/ajakbalzsamokat és ennek kb. úgy örültem mint majom a farkincájának :D
Nagyon finom ízesítésű (hm.. azért még kipróbálnám ettől a márkától a mentás csokisat,csokis epreset,mézeset,a titkos ízesítésűt-igen ilyen is van :D- limeosat,sima rágósat, szőlős rágósat,mentolos rágósat, vaníliás kávésat,kávébabosat,almás teásat, kólásat,gyömbéreset,cseresznyéset).
Itt ti is megtaláljátok: http://crazyrumors.com/banana-split.html

Egyébként tényleg nagyon puhává teszi az ajkakat,fincsi ize van,de persze mindenki ízlése szerint válogathat.
Hidratáló,természetes shea vajat és jojoba olajt tartalmaz,ami biztosítja,hogy egészségesek és puhák legyenek az ajkaink :)

Azt hiszem befogok belőle vásárolni...!!!! :)

Tetszettek a termékek?
Szeretnétek sminket a palettával és manikűrt a lakkal?:)
xoxo.Mia


4 megjegyzés:

  1. jöhet a smink és a manikűr :D

    VálaszTörlés
  2. Biztos,hogy lesznek,nem tudok neki ellenállni,hogy ne mutassam meg,annyira odáig vagyok mindegyikért, van már ötletem is :D
    A kérdés már csak az,hogy a sminket itt blogon vagy YT-on videóba szeretnétek látni?:)

    VálaszTörlés
  3. Örülök hogy bejött az ajakápoló, én is rendeltem magamnak ugyanolyat, isteni finom! A használhatatlan korrektorokat igazán sajnálom, betehettek volna helyette két használható szemfestéket :)))

    VálaszTörlés
  4. Hogy őszinte legyek én nem bánom,mert mindkettő tökéletes szemhéj alapként működik,nem mászik sehova a smink és nagyon sokáig segít neki fent maradni! :)

    VálaszTörlés