Essence-Blush Stick TESZT

Nagyon régóta kiszerettem volna próbálni ezeket a pirosító stifteket, és bár eredetileg az Essence Sun Club All-In-One Bronzosító Púder volt a kiszemeltem (ami ugyebár bronzosító,pirosító és highlighter is egyben), annyi pigmentáltság volt a bronzosító részében,hogy...konkrétan semennyi,úgyhogy végül is ez a kis stift jött velem haza,mégpedig a 020-as Bronze babe árnyalatban.

És egyébként az új 2013-as Őszi frissítés egyik darabja :)


Maga a termék egy kb. 5cm-es kis cukiság, a pirosítóval megegyező színű műanyag csomagolásban találhatjuk meg a drogériák polcain. Csavarhatós és nagyon kézre álló darab.


Minden infó szokásosan két kis matricán kapott helyet,ahogy már azt az Essencenél megszoktuk.
Találó árnyalatnév a kávé színű bronzosítónak a Bronze babe,nem?:)
850 forintér egy 4g-os terméket kapunk,amit azért én egy kicsit keveslek :(


És íme kitekert formában. Nagyon kevés van benne,de ha nem használjuk minden egyes nap,viszonylag sokáig elég.Engem a színe a kávéra emlékeztet,bár felkenve már inkább a karamell színére hasonlít.


Felkenve egy szépen pigmentált karamell színű bronzosítót kapunk,és nagyon finom málna illata van,amit már a szájfényeknél megszokhattunk, és órákon át kellemesen érezhető marad,és maga a smink sem mászik el. Nem csillog, bár még a tubusban fényes,felkenve ez már nem annyira látszik,szépen illeszkedik a sminkhez.

Meg vagyok vele elégedve,szerintem a többi szín (itthon 3 féle kapható ezzel együtt,míg külföldön több árnyalatban is találkozhatunk vele) is hamarosan szerető otthonra talál majd a sminkes szekrényemben :)

Ár: 850 Forint (2,49 Euro)
Árnyalat: 020 Bronze babe
Kiszerelés: 4g-stiftes,krémes
Új 2013-as Őszi szortiment része.

Vélemény: Tetszik :) 10/8

Ki próbáltátok már?
xoxo.Mia





2 megjegyzés:

  1. Én is keveslem a 4g-ot. A színe annyira nem tetszik, inkább a rózsaszínesre szavazok. :)

    VálaszTörlés
  2. Nekem is meg van, bronzosítóként használom, de nekem annyira nem vált be. Nagyon macerás a használata és sok időt igényel az igényes eldolgozása. Viszont tényleg nagyon aranyos termék :)

    VálaszTörlés