Mia in Wonder(Nail)land-A tökéletes ünnepi lakk

Mia in Wonder(Nail)land
A tökéletes ünnepi lakk

Mint azt a címből is kivehettétek, párnapja ellátogattam az Árkádban található Nailland üzletbe, ami meg kell, hogy mondjam: maga a PARADICSOM, így csupa-csupa nagybetűvel. 

Eredetileg egyébként határozott döntéssel indultam neki a Lakk kuckónak, ugyanis a Golden Rose márka Jolly Jewels kollekciójának 105-as árnyalatát (Ezen a linken róla is láthattok képet!) akartam levadászni, de aztán megakadt a szemem ezen a csodás darabon és szerelem volt első látásra!
Hogy miért? Ez egyszerű: a karácsonyt idézte fel bennem ♥


Maga az árnyalat a 116-os számot viseli, amit a hátulján említenek meg, bár sajnos erősen kopik ez a kis matrica, így érdemes valahova feljegyezni, hogy melyik GR lakkhoz melyik árnyalatszám tartozik :)


A piros "átlátszó" alaplakkban apró, fekete valamint nagyobb, arany flitterek úszkálnak, ezzel megadva a tökéletes ünnepi hangulatot, hiszen valljuk be, eme színek nélkül nem maradhat el a karácsony!
Egyetlen amit talán kicsit hiányolok, az a legtöbb laknál beújított széles, nagy ecset, amivel a lakk felvétele sokkal egyszerűbb és precízebb lenne, de a maga 840 forintos árával nem szólhatok egy rossz szót sem, hiszen egyébként tökéletes darabról van szó.

Nézzétek el, hogy iszonyat bénán lakkozok! ♥
Egy rétegben még csak egy halvány, átlátszó, rózsaszínes réteget kapunk, kevés flitterrel, viszont a második réteg már önmagában is tökéletes lenne, de azért adjuk meg a módját és vigyünk fel egy harmadik réteget is a körmeinkre.
A harmadik réteg finise meseszép, bohókás, flitteres és ünnepi hangulatot árasztó. Rövid száradási ideje után, viszonylag sokat veszít a fényéből ezért aki ragaszkodik a fényességhez és a tartóssághoz, mindenféleképpen használjon fedőlakkot, én ezt a lépést most kihagytam, ahogy az alap lakkot is, de természetesen az extra tartósság érdekében ajánlott.

Lakk infó:
Mi?: Golden Rose- Jolly Jewels- 116
Hol?: Budapest, Árkád, Nailland/Hamarosan Nailland webshop - bővebb infó ITT!
Mennyi?: 840 forint
Száradás: 10/9
Ecset: 10/5
Finis: 10/10
Tartósság: 10/8

xoxo.Mia

3 megjegyzés:

  1. Te nyerted a Max Factor CCkrém és szemcerka játékot a blogomon!!
    makeup and stuff blog

    VálaszTörlés
  2. annyira csípem az ilyen lakkokat ^^
    http://underthespellofbeauty.blogspot.hu/

    VálaszTörlés