TESZT: Essence Colour and Shine szemhéjpúder 03 Wear it!

Teszt
Essence Colour and Shine szemhéjpúder
03 Wear it!


A mai teszt alanyom szintén egy decemberi szerzemény, mégpedig az Essence márkától.
Az ünnepek alatt a legtöbb magazin mellé járt valamilyen termékminta, vagy egész kiszerelésű kisebb termék, így bőven válogathattunk, hogy melyik magazin melyik termékét szeretnénk kipróbálni. Velem két különböző lap is hazajött, természetesen különböző termékekkel is, az egyikben egy Syoss Shine Boost balzsam (erről később ) a másikban pedig a képeken látható Essence szemhéjpúder.


A terméket egy műanyag, visszazárható csomagolásban csatolták a magazin mellé, az eredeti helyett, ennek az alján pedig megtalálható egy kis matricán minden fontosabb információ a termékről ( összetevők). Az én darabom az Essence Colour and Shine 03-as lilás, ezüst csillámos árnyalata, ami a Wear it! fantázia nevet viseli.


Ez a kis szépség egyébként könnyen kiszedhető és áttehető egy Z palettába, nincsen beleragasztva a csomagolásába. Maga a szemhéjpúder egyébként egy kiemelkedő, márványos darab ami tartalmaz sötét és halvány lilát és ezüstös csillámokat is.

Könnyen kiszedhető a csomagolásból


A fent látható képen láthatjátok, hogyan érvényesülnek a színek élesbe, bőrre felvíve. Kellemesen csillámos a szín, egy elegánsabb sminkhez tökéletesen passzol, sőt okosan párosítva még egy szép party smink is készülhet ezzel a púderrel. Már sminket is készítettem vele, alappal és alap nélkül is sokáig tart fent, nem kenődik, a csillámok nem mászkálnak szanaszét az arcon, mint általában.

Xoxo.Mia






2 megjegyzés:

  1. Ebből a régi kiadásból van meg egy homokszínű, imádom :) Magától kiesett a műanyag tartóból, így már csak egy Z paletta meg egy mágnes kellene és nem foglalna annyi helyet :D

    VálaszTörlés
  2. Könnyebb szerintem is egy Z palettában tárolni a kis monokat :) Jajj néztem a homok színűt, valami csodaszép!!

    VálaszTörlés