18+: Smilemakers, avagy NE rejtsd el a mosolyod!

18+
Smilemakers, avagy NE rejtsd el a mosolyod! ♥


NE OLVASD TOVÁBB AMENNYIBEN ELAKAROD KERÜLNI AZ EROTIKUS TÉMÁKAT, 18 ÉVEN ALULI VAGY (Persze azok a 15-17 éves csajszik akik élnek nemi életet azok maradhatnak.)!
Amennyiben tovább olvasod és felháborítónak találod a témát akkor ne írd meg a véleményedet, mert ÉN előre szóltam, így nem érdekel. A blogom minden NŐNEK, HÖLGYNEK, ASSZONYNAK,LÁNYNAK barátja és biztos van aki hasznosnak találja ezt a témát.

Egy kis bevezetés:

A Smilemakers még csak Decemberben jelent meg hazánkban, még semmilyen reklám nem veszi körül, így sokan még nem hallhattatok róla, még is hatalmas bevételt hozott forgalmazóinak, nem csak hazánkban de az egész világ körül!

És, hogy mi ez?

Ez a kis termék, egy olyan szépészeti eszköz ami egy nagyon bensőséges módon próbálja előcsalogatni a természetes, egészséges mosolyt és szépséget a Nőkből akik használják ezt a terméket. A sajtótájékoztatón először kissé meglepődtünk, de hallva az egész történetet semmi problémánk nincsen a termékkel. A koncepció mögött az áll, hogy minden nő megismerje a testét akár most kezd bele a szexuális életbe, akár már tapasztaltabb, sőt, a szingli, intim életet nem élő hölgyeknek is jó barátja lehet. A felmérések alapján a szexualitás hiánya a lelki és a testi egészségre is rossz hatással van, míg a rendszeres szexuális élet ragyogóvá teszi a lelket és az arcbőrt is! 

.......................................Le esett?.....................................

Ő egy dizájner, csajszibarát, VIBRÁTOR! :)

Jajj, ne háborodjatok fel! Olvassátok tovább, ha még meggyőzhetőek vagytok!

A Smilemaker célja, hogy a nők az egészséges szexuális életet vegyék komolyabban, ne rejtsék el saját maguk elől, hiszen mint már említettem sem a lelki, sem a testi egészségnek nem tesz jót, mivel az orgazmus hatása (csillapítja az étvágyat!) felturbózza a tesztoszteron szintet, alvás segítő, javítja a szaglást, javítja a szociális (társasági) életet, gyulladás csökkentő és még a pattanások ellen is hatásos :) Ezért a termék nem is szexuális élvezeti termékként van számon tartva, hanem szépségápolási eszközként, és a DM-ben lehet megvásárolni, így senkinek nem kell feszengenie attól, hogy esetleg egy Szexshopba kellene ellátogatnia, amitől általában Mi lányok eléggé irtózunk, akármennyire is próbálunk modernek és nyíltak lenni.
Plusz segítség arra, hogy senkinek ne kelljen szégyenkeznie a csomagolás, melyet egy olyan dizájner tervezett, aki már a Dolce and Gabbana-nak is tervezett többek között. 


Nagyon szolid, fehér doboz, egy szóval nincsen ráírva, hogy tulajdonképpen mi is lenne ez a kis haver, se kép se semmi. Egyedül egy minta van rajta, illetve a karakternév. Inkább néz ki parfümös doboznak, mint egy hancúr cimbinek nem?:)

A karakterekről:

A karakterek azáltal lettek kivitelezve, hogy az átlag nők, milyen pasiról szeretnek fantáziálni, mire vágytak. Négy karakter létezik: A Tűzoltó, A Teniszedző, A Milliomos és A Francia


Nagyon aprók, nem olyan nagyok mint amit filmekben (Nem olyan filmekre gondolok, hanem mondjuk vígjátékokra - Amerikai pite!) látni, pasztel színűek, tetejük rugalmas szilikon anyagú. 

Jobbról balra: 

A Tűzoltó egy láng alakú, külsőleg használható darab.
A Milliomos a szivart vagy a pisztolytöltényt ábrázolja, külső és belső használatra is alkalmas.
A kék, Francia a francia férfiak buzgó, szerelmes nyelvét jelképezi, külső használatra alkalmas...
...míg a sárga A Teniszedző labdáját szimbolizálja és belsőleg használható, direkt a G pontra van kitalálva.
A termékek 3 funkcióval vannak felszerelve mindegyik más gyorsaságú/erősségű rezgést ad, illetve egy plusz funkciója a lassú, ütemes pulzálás.

A négy termék közül a Francia szerető kivételével mindegyik kapható itthon, a DM drogériában az óvszerek és a síkosítók között!

Miért is írtam erről?

Ma volt a sajtótájékoztató, ahol bemutatták nekünk ezt az újdonsült terméket, hiszen hamarosan elindul a reklámja is (Újságokban). Nem kérték, hogy írjunk róla. Egy szóval sem céloztak rá. Én még is úgygondolom, hogy egy női nem felé szóló blogon erről írni szeretnék, hiszen a legfontosabb, hogy ismerjük meg a saját testünket akár kis idővel a szexuális élet kezdete előtt, akár felnőtt korban, hogyha úgy érezzük, még nem ismerjük eléggé illetve eltávolodtunk magunktól vagy partnerünktől szexuálisan. 

NEM FIZETETT HIRDETÉS, NEM SZERETNÉLEK TITEKET TUKMÁLNI ARRA, HOGY VEGYÉTEK, ÉS CSINÁLJÁTOK ORRBA SZÁJBA, CSUPÁN BEMUTATTAM NEKTEK EGY ÚJ SZÉPÍTKEZÉSI ESZKÖZT.

Köszönöm a figyelmet, a negatív kritikát elfogadom, de a gusztustalan, trágár, lekezelő irományokat törlöm és tiltom!

xoxo.Mia


29 megjegyzés:

  1. Szia! Tesztvideó lesz róla?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Miért szeretnél benne szerepelni ?:) Szólhatunk Kowinak, biztos, hogy lenne egy kiskapu ! :)

      Törlés
  2. Ejha! :) Jobban belegondolva értem már miért kapható a Dm üzletekben! :) Eleinte megmosolyogtam, hogy pont ott és mégis miért, de a leírtak alapján abszolút egyetértek veled! :) Ha nem ismerjük a saját testünket, mástól se várhatjuk el, hogy azt nyújtsa nekünk amire vágynánk! :) Szerintem nincs semmi kivetnivaló ebben a bejegyzésben.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm a kedves, intelligens kommentárt! :) ♥ Pontosan! Én nekem a családom, a barátaim és mindenki úgy gondolja, hogy a saját testünk és örömünk ismerete a legfontosabb!

      Törlés
  3. Akárhányszor mentem a Dm-be mindig megnéztem persze csak messziről mi lehet ez a csini doboz :D az óvszerek között nem gondoltam másra mint óvszerre de furcsáltam, hogy az ára több mint általába.. Most már tudom ! Köszönöm : )

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pont múltkor jött velem szembe egy cikk, miszerint a Louis Vuitton óvszere 15.000 forint :D Nem semmi :D

      Törlés
  4. Szerintem nagyon jò bejegyzés lett és érdekes volt olvasni.Èn is láttam már az üzletben és most ki is derült végre, hogy mik ezek :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm és örülök, hogy felvilágosíthattalak :)

      Törlés
  5. Így jobb, hogy láttam róluk képet, mert a doboz alapján komolytalanabbnak gondoltam :D Persze a számomra legszimpatikusabb nem kapható itthon. Teljesen jó, hogy írtál erről, mindenki tudja, hogy az orgazmustól szebb az ember :D

    VálaszTörlés
  6. Szerintem tök jó, hogy írtál róla, én még nem találkoztam vele :) És bátor dolog volt tőled, hogy felvállalsz egy ilyen kényes témát, üzenetet :) (nincs mit szépíteni, ez a téma (is) még mindig tabu a többségi társadalomban)

    VálaszTörlés
  7. Én még nem láttam üzletben. De egyelőre időm sincs rá. Viszont az árára kíváncsi vagyok. Megírnád?
    Zia

    VálaszTörlés
  8. Abszolút nem tartom meglepőnek,hogy már a dm-ben is lehet kapni őket, hiszen régebben az otto katalógusban is volt hasonló termék :) A francia azért nem kapható,mert talán egy magyar lesz később helyette?:D

    VálaszTörlés
  9. Szia!
    En nem ehhez a bejegyzeshez szeretnek hozzaszolni, hanem a helyesirasodhoz: nem a legjobb, es mivel egy igenyes, sokak altal olvasott blogrol van szo, szerintem oda kellene figyelned ra. Ha tudod magadrol, hogy ennel tobbet nem tudsz tenni a hibak elkerulese erdekeben, kerj meg valakit, aki posztolas elott atnezi neked es kijavitja az esetleges hibaidat! :)
    Sok sikert kivanok Neked a tovabbiakhoz!
    V.

    VálaszTörlés
  10. Én is belebotlottam már párszor a Dm-be, de én a kíváncsi természetemmel le is emeltem a polcról és meg is lestem, hogy pontosan mik ezek. Egyből beléjük is szerettem, bár nem vettem egyet se, mivel van barátom..khmm..de lehet még elgondolkozok rajta :D Minden estre barátnőnek szülinapi ajándéknak vagy hasonlónak szerintem tökéletes. :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves PoPPy!
      Az, hogy párkapcsolatban élsz, ne akadályozzon meg ebben! :) Hogy a pároddal szexuális életet éltek, az még nem jelenti azt, hogy ismered a tested. A vibrátor nem feltétlenül "helyettesítő eszköz", inkább "kiegészítő". Ha rá tudsz szánni egy kis időt, talán olyan pontokat és módszereket találsz majd, amikre a párodat is rá tudod vezetni, és még jobban élvezheted/élvezhetitek az együttléteket. Nem utolsó sorban: nem kell egyedül használnod :) Nagyszerű "harmadik" lehet az ágyban :)

      Törlés
    2. Ott a pont, ha érted mire célzok :P Köszönjük a tanácsot ;)

      Törlés
    3. Én férfiként támogatom ezt a fajta "édeshármast". Mindkét félnek hatalmas élmény ha elég nyitottak hozzá. Hajrá! :)

      Törlés
  11. A bejegyzés nagyon tetszett, csak egy valami böki a csőrömet. Komolyan ennyire félve kell írni róla? Ezzel nem téged bírállak, hisz Te a lehető legértelmesebben vázoltad fel a témát, de akkor is hihetetlen, hogy ez még tabu. Nem vagyok egy repedtsarkú, de a mű-prűdség felidegesít :)
    Megfogom sasolni, nekem a milliomos tetszik :D És lányok, merjük kicsit jobban szeretni és megismerni magunkat. (nem, nem arra gondolok, hogy 12 évesen ez legyen valakinek az állandó témája, de szerintem ez a blog nem is azt a korosztályt célozza meg)
    További minden jót, jó kis írásaid vannak <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen.

      Hát sajnos ez van :(
      Akik részt vettünk a találkozón, mind pozitívan álltunk a dololghoz, de csak én írtam róla, és meg kell mondjam, marha büszke vagyok :DD

      Törlés
  12. Tök jó. Nekünk van már itthon néhány kütyünk, de idővel biztosan beruházunk a nejemmel még az itt lévők valamelyikére. Hajrá!

    VálaszTörlés
  13. és ezt kortól függetlenül meglehet venni?

    VálaszTörlés
  14. A ,,nagyon aprók" mit jelent? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát, ahogy a mozifilmekben láttam, azokhoz képest apró:D Kb 10 cm

      Törlés
  15. En tegnap vettem az asszonynak egy teniszedzot 8990 volt most akciosan.

    VálaszTörlés
  16. Férfiként írom: Imádom, hogy a párom ennyire nyitott ezekre a dolgokra. Nagyon orültem amikor bemutattaés nagy lelkesedéssel segítettem a sexuális életünk egy új szintre emelkedését! Én mint férfi kívánom minden nőnek hogy a párjával egy ilyen kis eszközzel megfűszerezzék az esti programokat!!

    VálaszTörlés