Coachella inspirálta (Glamour-napi) OUTFIT x Follow Anna

Coachella inspirálta (Glamour-napi) OUTFIT x Follow Anna

Anna, Bogi ♥ Én

A hétvégén kerültek megrendezésre a Glamour-napok így Tesómmal és (Follow) Annával a nyakunkba vettük a Corvin plázát illetve a Westend City Center is és shoppingoltunk egy csajosat. A mókázás, és a bevásárlás mellett még egy Outfit videót is készítettünk, amelyben Anna is szívesen beugrott szerepelni, még akkor is, ha csak egy kis idétlenkedés erejéig volt látható a videómban.

Magát az Outfittet a most zajló Coachella fesztivál ihlette, melyet minden évben végig kísérek, nagyon inspiráló fesztivál, nagy álmom, hogy egyszer én is ott bulizhassak! :-)

Anna, Én, Bogi♥


A videóban viselt ruhák

Én:
Kardigán: H&M
Felső: Kik
Farmer rövidnadrág: C&A
Harisnya: Kínai
Cipő: Converse
Táska: Westend - Táskás bódé a Starbucks-al szemben
Virágos hajpánt: Claire's

Anna:
Felső: H&M
Farmer: Forever21
Magasított tornacipő: Vagabond
Táska: New Yorker

A végére pedig egy kis kérés. Ha úgy gondolod, hogy jó az amit csinálok nézz fel az Aden Cosmetics Magyarország oldalára, lépj be a borító kép alatt lévő Video Contest alkalmazásba és a videók között keresd meg az enyémet (Rajzó Tamara)! Ha tetszik az Aden termékeivel készült sminkem kérlek szavazz rám, hogy esélyes lehessek az Aden-lány címre! (Az alkalmazásban minden nap egyszer, akár több csajszira is le lehet adni a voksunkat!)






xoxo.Mia


4 megjegyzés:

  1. Szuper outfit! :) A virágos hajpánt annyira illik hozzád! :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jól áll neked ez a stílus, simán el tudnálak képzelni így Coachellán :))

    VálaszTörlés
  3. Szia! Jó a szetted :) Ne haragudj, ha megkérdezem, de Te teljesen magyar vagy, vagy van benned valami egzotikus vér?! Mert olyan különleges szép vagy! Üdv: Fatima

    VálaszTörlés