Playboy Play It Lovely Testápoló teszt

TESZT
Playboy Play It Lovely 


A Coty a minap felajánlotta, hogy aki szeretne tesztelhet időszakonként Playboy termékeket, hiszen tudjuk, hogy egy ideje megtalálhatóak a márka kozmetikai termékei is a polcokon, a méltán híres magazin mellett. Most egy testápolót próbálhattam ki és erről fogok nektek bővebben írni.

Nem fizetett hirdetés, nem várja el tőlem a Coty, hogy ajnározzam a terméket, így mint mindig most is az őszinte véleményemet fogjátok hallani, legyen az pozitív vagy negatív!

A termékről:

Maga a termék e Playboy Play it Lovely 24 órás hidratáló hatású testápolója. 250 ml-es viszonylag nagy kiszerelésről beszélünk, így (nekem) sokáig elég lesz.

Külsőségek:

Számomra nagyon megnyerő a csajos, fehér-rózsaszín csomagolás, ezúttal a nyuszi is elég elfogadhatóra sikeredett, illetve egy masni is helyett kapott a csomagolás matricáján. Az egész (a műanyag flakon és a matrica együtt) egyébként ha jól értelmezem egy női testet, fűzőt akar ábrázolni, a tégely kialakításából és a két oldalon lévő fűző mintából én legalább is ezt vettem le, de ha valakinek meg van a testápoló és nem így látja, szóljon csak hozzá bátran :D 
Összesen: Tetszik, csinos és ötletes a csomagolás

Mit ígér?

"Szeretnéd bőrödet ellenálhatatlanná varázsolni? A Play It Lovely testápoló 70%-kal intenzívebben hidratál (klinikai tesztek alapján 22 fő részvételével), valamint selymes tapintást és bazsarózsa illatot kölcsönöz bőrödnek. Kényeztesd a bőröd, mutasd meg, hogy mennyire szereted....24 órás hidratálás, gyorsan felszívódó és bőrbarát formula normál és száraz bőrre." ... Hmm, ígéretes!

Véleményem:

Mint már említettem a csomagolás maga nagyon megfogott. Miután meghozta a postás, és kicsomagoltam egyből érezni lehetett egy jellegzetes illatot, ami engem inkább a kisbabák illatára emlékeztet :) Egyébként így már, sokadik használat után jobban érzem, hogy rózsás illata van, de nem az a szokásos rózsa illat, mert hát én azt nem szeretem, ez viszont nagyon megnyerő, igazán kellemes illata van, amit én egész nap szaglásznék, pláne magamon. Nagyon könnyen el lehet dolgozni, nincsen utána az a kényelmetlen érzés, hogy valami van a bőrömön. Nekem nagyon sokszor előfordul, már túl soknak érzem a krémet, elnehezíti a bőrömet, sokáig nem szívódik be, ez viszont nem olyan, nagyon szépen és hamar beszívódik, a kellemes illat pedig sokáig tart. A másik nagy kérdés, amit felvetek egy testápoló kiválasztásakor, hogy csípi a bőrömet? A bőröm nagyon érzékeny, így egyből kb. fél perc után elkezd csípni, kitudja miért, és most ő ezt nem tette, így nagyon jó, mert besorolhatom ezt a darabot azok közé a kevés testápolók közé, melyek nem csípték ki a bőrömet :) A hidratáltságban viszont nem vagyok 100%-osan biztos. Hidratál, hidratál, és simább is lesz tőle az ember bőre, de nem hiszem, hogy olyan nagyon WOW hidratáló hatással rendelkezne, sőt. Igazából ezzel sincsen semmi probléma, komolyan melyik "24 órás" dolog tart is 24 órán át? (Egy nap, na az biztos, hogy tart addig...hahahah, de mókás vagyok). Említettem, hogy isteni az illata? 

Összesítve: 
Meg vagyok vele elégedve, nem vártam tőle, hogy nagyon hidratáljon, úgyhogy nem csalódtam, viszont adok neki még egy esélyt és egy ideig kenegetem vele a lábamat (nagyon száraz a vádlimnál a bőr) és ha azzal képes valamit kezdeni, azonnal jelzem. 

                                                            www.youtube.com/mialamia51

                                                           www.instagram.com/beautybymiamay

                                                           https://www.facebook.com/pages/Mia-May/1387772138138621?fref=ts

                                                            www.ask.fm/miamayblog

XOXO.Mia

2 megjegyzés:

  1. A külsejét én is imádom, és az illata is finom, kb 1-2 órája kentem vele be magam, de még most is érzem. Nincs meg parfümből a Lovely, de tuti hogy ha még azt is magadra fújnád, nagyon intenzív illat lenne, tuti tartósabbá tenné :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem a Play it sexy vagy csak sexy van meg parfümből, vele akadtak gondjaim, de az tény, hogy tartós az illata :-)

      Törlés