TESZT | Artdeco szemhéjpúderek 272 | 59 | 44

 TESZT
Artdeco szemhéjpúderek 272 | 59 | 44 


Sziasztok, ma ismét egy teszt bejegyzéssel érkezek, de most egy olyan termékeket mutatok be nektek, amik nem teljesen újak, és gyakran használom őket, így véleményt is tudok mondani róluk. A termékek ezúttal az Artdeco márkától vannak.  A német márka egyébként az utóbbi időben nagy kedvencemmé vált, iszonyatosan jók a termékei, biztos, hogy még jó párszor fogok tőlük vásárolni, bár a márka már egy kicsit magasabb árkategóriába tartozik mint egy Essence vagy egy Catrice. A bejegyzésben a 272-es, 59-es és 44-es árnyalatokat mutatom be nektek közelebbről.


A színek mesések, erősek, jól pigmentáltak és tartósak. 
Balról az első a sárgás tónusú fehér a 44-es árnyalat, amit Én főként kiemelő színként szoktam használni a belső szemzugba és a szemöldök csontra. A középen látható világosabb kék az 59-es árnyalat. Ugyanúgy fényes darab mint az előző, míg a 272-es sötétkék már nagyobb csillámokat is tartalmaz azon kívül, hogy fényes. 


Természetes fényben is látszik, hogy mennyire erőteljes színekről beszélünk, de ha kedvünk tartja akkor akár alappal is használhatjuk, amitől csak még erősebbek, és tartósabbak lesznek a szemhéjunkon a színek, bár a tartósságával így is tökéletesen meg vagyok elégedve. 


Összességében nagyon meg vagyok elégedve vele, úgy mint az eddig használt Artdeco termékeimmel is, hiszen már a körömlakkoktól kezdve, a szemceruzán keresztül a rúzsokig mindent kipróbálhattam tőlük és tényleg wow :-) Persze nem ajnározni szeretném a terméket, de mikor kérdezik tőlem, hogy "Melyik a kedvenc márkád" mindig erősen kellett gondolkoznom, mert bár szeretem a Rimmelt (eddig Ő volt a kedvencem) a szemhéjpúdereik egyáltalán nem vettek le a lábamról, sőt igazából nagyon nehéz jó szemhéjpúdert választanom, de most úgy érzem, hogy az Artdeco lépett elő nálam a kedvenc helyre!

Hol találod meg?: Müller, Dougles
Milyen árban van? Ha jól emlékszem kb. 2000-3000 forint körül mozog egy darab szemhéjpúder.
Pigmentáltság: 10/10
Tartósság: 10/9

Krémmániás link: http://kremmania.hu/kremek/artdeco-szemhejpuder

                                                          www.youtube.com/mialamia51

                                                           www.instagram.com/beautybymiamay

                                                           https://www.facebook.com/pages/Mia-May/1387772138138621?fref=ts

                                                            www.ask.fm/miamayblog

XOXO.Mia

5 megjegyzés:

  1. Nekem is nagy kedvenceim az Artdeco termékek, még a tapintásuk, textúrájuk is egy más kategória. Ezek a színek pedig abszolút az én világom :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, igen, most nálam abszolút kedvencek, alig várom, hogy kipróbáljam a szemhéjalapot!

      Törlés
  2. Nagyon szép színeik vannak. Szerintem én is be fogok szerezni néhányat, mivel nem olyan régen kaptam egy mágneses tartódobozt (azt hiszem így hívják) és meg kéne töltenem. Te milyen színeket ajánlanál?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Natúr, hétköznapi színeket és olyanokat amikkel el lehetkészíteni egy éjszakai, vagy elegáns sminket (44-esemet pl kiemelőszínnek ajánlanám, valami barnát, szürkét, feketét)

      Törlés