Ajánló: TATZ, majdnem tetkó

Ajánló
TATZ, majdnem tetkó

Viktória képe
A napokban jutott el hozzám a TATZ létezésének híre, amely nem más mint egy dizájner ideiglenes tetoválás! A Tatz bár még csak egy hónapja jelent meg, már is egyre nagyobb az őrület körülötte! Rengeteg király, népszerű minta közül válogathatsz ha kipróbálnál egy (kamu)tetoválást, sőt ez nem kór függő, ahogy elnéztem a kis gyerkőcöktől a tinédzsereken át a felnőtteken keresztül az idősekig mindenki kipróbálta már őket. Legnépszerűbb mintáik a tollak, nyilak, szívecskék és feliratok.

Barátnőmnek 4 napja mozdulatlanul a helyén van a kis tetkó, a fürdést is hihetetlen jól bírja. Árban pedig szintén nagyon jó, hiszen 1500 forintért egy egész csomagocskát kapunk, egy ilyen csomagban pedig akár 16-17 minta is lehet, így akár többet is feldobhatunk egyszerre, a sokak által már "fesztivál tetkónak" nevezett darabokból, de persze egyesével csomagolva is megvásárolhatóak.

Most pedig megmutatnám az én kedvenc képeimet, hogy ti is lássátok, miért szerettem bele ebbe az egészbe, és tetkómániásként biztosan ki is fogom próbálni!

Forrás: Instagram @cvekedli
Feliratok
Nagyon élethű
Szív és pipa :)
Forró nyári napokra

Lelőhelyek:
Mom Park NON+
Smallgarden 1052 Budapest, Vitkovics Mihály utca 3-5.
Non+ Madách Tér
Insitu
Szimpla Design Shop Síp utca 28.

Internetes elérhetőségek:

                                                           www.instagram.com/miamay51
                                                           https://www.facebook.com/pages/Mia-May/1387772138138621?fref=ts
                                                            www.ask.fm/miamayblog 

3 megjegyzés: