Rimmel sorozat 1. || Rúzsok

Rimmel sorozat 1.
Rúzsok


Mint ahogy azt ígértem, elindítom a Rimmel sorozatot, ahol pár bejegyzés keretén belül be mutatom nektek az újdonságokat, illetve kedvenc termékeimet. Ki emelném, hogy egyik bejegyzést sem a Rimmel reklámozása céljából írom, sőt lesz negatív véleményem is, így aki szeretne szidni, hogy biztos leszerződtem a Rimmelhez vagy miiiiiittudom én, a trollok annyi marhaságot kitalálnak... szóval nem, nem kell attól félni, hogy bármilyen beauty ördögnek eladtam volna a lelkem, csupán arról van szó, hogy szeretem a márkát és van tőlük egy csomó új termékem, ami még a drogériák polcain is eléggé újnak számít, gondoltam tartok egy kis bemutatót és leírom a véleményeim.


Az első termék, amelyet nagyon nagyon nem akartam eleinte kipróbálni az az Apocalips folyékony rúzsa. Hogy miért? A válasz egyszerű: utálom a száj fényeket, bleeeee. Szóval igen, de aztán végül is csak rá vettem magam, mert mindenki csak a jót írja róla, úgyhogy minden mindegy alapon még is csak felkerült a számra ez a csillámló ragacsos "távozz tőlem" dolog. Aztán rájöttem, hogy nem is ragacsos és végképp nem távozz tőlem dolog, ugyan is számomra meglepő módon fel lehet vinni egy vékonyka rétegben, ami egyáltalán nem ragad vagy kenődik, még is szépen fénylik és gazdagon pigmentált. Bár alapjáraton IMÁDOM a Rimmel ajakra való termékeit nem gondoltam volna, hogy egy szájfény is belophatja magát a szívembe. Oh, és mellesleg a 300-as Out of this world árnyalatról beszélünk, amely egy kellemes rózsaszínes árnyalat, amit akár a minden napokra is feldobhat az ember lánya.

A csomagolásról annyit, hogy nagyon tetszik a kis "drágakő" dizájn, illetve a fekete színátmenet is. Egyedül amivel nem vagyok megelégedve az az applikátor.

Adatok: Rimmel London Apocalips folyékonyrúzs 300 Out of this world


A következő termék egy viszonylag újabb darab a Moisture Renew termékcsalád 125-ös To nude or not to nude? árnyalata, mely egy nude szín apró csillámokkal. Amit jó tudni erről a rúzsról, hogy 20-as fényvédőt, A, C és E vitamint is tartalmaz. Talán egy leheletnyivel kevesebb pigmentáltsággal rendelkezik mint a többi Rimmel rúzs, még is nagyon szép fedése van és tartós is. Ha valaki egy könnyed szaladgálós, hétköznapi rúzst keres, annak merem ajánlani.

A csomagolás ez esetben nem olyan mint a számomra már megszokott fekete vagy piros, ezúttal egy lila áttetsző kupakos, "kocka" csomagolásban tarthatjuk a rúzst, amelyet bátran be is dobhatunk a táskánkba vagy neszesszerünkbe, mert tökéletesen záródik.

Adatok: Rimmel London Moisture Renew rúzs 


A következő egy rég kívánság listás termék, a Kate Moss kollekció matt részlegének 109-es árnyalatú rúzsa. Lentebb láthattok két hasonló színű rúzst, ő talán a három korallosabb árnyalat közül a legrózsaszínűbb. Krémes, de csak pont annyira, hogy kényelmes és könnyű legyen a felvitele az ajkakra. Viszont mivel matt, ezért alá kell hidratálni, hogy ne szárítson és ne üljön be ide-oda. Pigmentáltsága csúcs szuper, ahogy a tartóssága is.

Csomagolása a hagyományos Kate matt rúzsokhoz méltóan matt vörös Kate fekete szignójával. Könnyen zárható és nem lötyög a kupak. 

Adatok: Rimmel London Lasting finish (matt) by Kate ajakrúzs 109


Következő alanyunk szintén egy Kate kollekciós darab ezúttal viszont a normál verzióból. Először is megjegyezném, hogy imádom a vörös rúzsokat, idáig a Kate matt kollekció 111-es Kiss of live árnyalata volt a befutó, de nagyon nagyon úgy tűnik, hogy vagy ez vagy az Alarm átveszi a helyet....vagy nem :D Még nem tudom. A pigmentáltsága extra magas, nagyon tartós, nem szárít vagy kopik csúnyán. Sötétebb mint az Alarm.

Csomagolása ugyan az mint a Matt részlegé, csak fordított színekkel.

Adatok: Rimmel London Lasting finish by Kate ajakrúzs 01


Ismét egy korall árnyalat követketik, ezúttal egy narancsosabb, világosabb árnyalat személyében, mely a 214-es Firecracker (Magyarul petárda, hát nem ötletes?:D) névre lett keresztelve. Ugyan azt tudom csak mondani, mint az előző darabokról:nagyon erősen pigmentált, hosszú ideig tartós marad és nem szárít, bár egy kicsi matt hatása mintha lenne.

Adatok: Rimmel London Lasting finish ajakrúzs 214 Firecracker


Bár sokak szerint ő egy rózsaszín árnyalat én inkább nevezném már a hússzínű árnyalatnak a 05-ös Kate rúzst. Illata ugyan olyan kellemes és édeskés mint eddig bemutatott rokonaié, pigmentáltságban és tartósságban úgyszintén megegyezik. Viszont Ő kifejezetten nem az Én színem, úgyhogy még meg kell vele barátkoznom, ha ez nem megy akkor sajnos meg kell válnom tőle :(

Adatok: Rimmel London Lasting Finish by Kate ajakrúzs 05



Elérkeztünk posztunk utolsó darabjához, a világosabb pirosasabb Alarmhoz, amely a legesélyesebb, hogy ki tolja első helyéről a kedvenc rúzsomat a Kiss of life-ot. Nagyon erősen pigmentált, tartós, könnyen felkenhető rúzs, elképesztően szép színnel. AAAA imádom.

Adatok: Rimmel London Lasting finish ajakrúzs 170 Alarm

ÉS AKKOR JÖJJÖN A TESZT RÉSZE:

Balról jobbra: 300 Out of this world; 01;109; 170 Alarm; 214 Firecracker; 05


                                                           www.instagram.com/miamay51
                                                           https://www.facebook.com/pages/Mia-May/1387772138138621?fref=ts
                                                            www.ask.fm/miamayblog 



1 megjegyzés:

  1. Nekem csak piros Rimmel rúzsaim vannak, mindig így jött ki a lépés :DD Az Apocalipsből meg sosem veszek, de mostmár kéne...nagyon kéne :D

    VálaszTörlés