Rimmel sorozat 2. || Lakkok + NOTD

Rimmel sorozat 2.
Lakkok+NOTD

A Rimmel sorozat második részében a körömlakkok kerülnek bemutatásra, három csoportba osztva: Salon Pro lakkok, Rita Ora kollekció illetve sweetie crush csodák.


Az Én meglévő árnyalataim a Rimmel London 60 Second Rita Ora lakk kollekciójából a 873 Breakfast in bed (világos,fényes kék), 863 Do Not Disturb (Zöldeskék), 323 Don't be shy (pink), 613 Midnight Rendezvous (kékes lila), 703 White hot love (fényes fehér), 203 Lose your lingerie (fényes halvány rózsaszín).

Mit ígér?
1 rétegben fed, 60 másodperces gyors száradás.

Vélemény: Csalódás. Régebben volt pár 60 seconds körömlakkom a márkától, amiket imádtam, és ezért úgy lakkoztam, hogy semmi kétségem afelől, hogy szuper lakkok. Hát, ez nem így van. Először ami szemet szúrt az a fedés, ami első rétegben csíkos és vállalhatatlan, úgyhogy szükség volt egy második rétegre, de még az sem volt az igazi, így kellett a harmadik "fedő réteg", így pedig vastag lett a lakkozás, és estére már pattogzott illetve simán fel lehetett húzni. Nagyon sajnálom a lakkot, nem ezt vártam tőle. Oh, és a végére még egy negatívum. A fényes lakkok körmön nem fényesek és a világos színek egy-két rétegben fehérek (nekem legalább is).


Második csoport a Salon Pro részlegből két nagyon csajos szín, egy pink és egy menta. Egyébként erről a lakkról már régebben is olvashattatok ITT, akkor a 391-es Celebrity Crush árnyalatáról írtam, míg ez a kettő az 500 Pepermint (menta) illetve a Kate Moss kollekciós 264-es Temptress (A R.O. kollekció 323-as Don't be shy lakkjához hasonlóan pink) árnyalatok.

Mit ígér?

A szalonokban készült gél lakkhoz hasonló finissel rendelkező lakk, mely akár 10 napig is bírja! 

Véleményem: És tényleg! Jó, ne túlozzunk, a 10 nap sajnos nincsen meg, de ritka is amikor az ígért napig tökéletes a lakk. 4-5 vagy akár a 6 napot is szépen bár kisebb nagyobb sérülésekkel bírja, szép a fedése de persze az a két réteg itt is kell, a gél lakk hatás pedig csak a harmadik réteg után van meg.


Most pedig térjünk át a só/homok/ esetünkben cukorlakkokra, ami a limitált Sweetie crush kollekció részei, szám szerint a 009-es Candyfloss Cutie (rózsaszín) és a 012-es Blueberry whizz (kékes) árnyalatok.

Mit ígér?

Cukor textúrájú lakkok. Ennyi.

Vélemény: Nem rossz lakkok, gyorsan száradnak és 3-4 napig is bírják a strapát, nagyon szépen mutatnak, de azért a kedvenceim nem lettek.

Lássuk a Manikat a lakkokkal:

Ehhez a Rita Ora kollekció lakkjait használtam.

Színek: 703, 613, 323


Ehhez a lakkozáshoz pedig a Rita Ora lakkok 203-as árnylatát illetve a Sweetie crush lakkok 009-es árnyalatát használtam.


Előző rész: 
Rimmel Sorozat 1. || Rúzsok


                                                           www.instagram.com/miamay51
                                                           https://www.facebook.com/pages/Mia-May/1387772138138621?fref=ts
                                                      www.ask.fm/miamay51





0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése