TESZT+SMINK || Rimmel Idoleyes szemhéjceruzák Kate Mosstól

TESZT
Rimmel Idoleyes
szemhéjceruzák Kate Mosstól


Még nyár közepén részt vehettem a Coty által megszervezett Rimmel sajtótalálkozón, ahol az idén ősszel megjelenő újdonságokat ismertették velünk, többek között meg tudhattuk, hogy a Rimmel állandó arcával Kate Mossal (végre) egy teljes kollekción belül dolgozik együtt a márka. Akkor találkoztam először a Rimmel London Kate Idoleyes szemcerkáival és bár nem vagyok túl jó kapcsolatban a szemhéjszínező ceruzákkal még is olyan káprázatosak voltak a színek, hogy muszáj volt egy próbakörre elvinni ezeket a drágákat. Nem fűztem hozzájuk sok reményt, a véleményemet pedig ebben a posztban ismertetem is veletek.


Infók a termékről:
A Rimmel London Kate Idoleyes gél állagú eyeshadow stick 24 órás tartósságot illetve vízálló, magas pigmentáltságú formulát ígér. Négy őszi színben érhető el, ezeket a színeket valójában különleges égkövek ihlették. Az én két árnyalatom a 102-es Electric Sapphire (királykék árnyalat) illetve a csodás 101-es deep amethyst (lila), a másik két árnyalat pedig a Rose Gold (bézs) és a Pure Turquoise (türkiz). 

Az Electric Sapphire, egy csodás középkék árnyalat (szerintem ez még nem nevezhető királykéknek), nem tartalmaz csillámokat, nem fénylik, de nem is matt, míg a lilában felfedezhető némi metálos fényesség. Állagában hasonlít a NYX Jumbo ceruzákra, de míg az inkább krémesebb ez "zselésebb" hatású. Szépen építhető illetve eldolgozható, satírozni is könnyedén lehet. És, hogy mennyire igaz a vízállóság, a tartósság illetve a magas pigmentáltság? A fenti képen minden alap nélkül, egy rétegben láthatóak a termékek, lent pedig élesben is láthatjátok, eszméletlen! Magasan pigmentált, én akkor készítettem ezt a sminket amikor szórakozni mentünk és a meleg, nyári estén is tökéletesen a helyén maradt, és bár vízzel nem egy könnyen eltávolítható termék, ha van smink lemosónk vagy micellás vizünk akkor meg van a megoldás :) 

A sminkről hamarosan videót is láthattok. A szemhangsúlyos sminkhez nude ajkak és hamvas arc dukál.

A kollekció limitált és november végétől találjátok meg őket a drogériákban, viszont most több helyen is láttam, hogy a hasonló Scandaleyes ceruzák le vannak árazva 1000 forint alatti árra, ha esetleg azokkal van valakinek bármi tapasztalata szívesen várom komment formájában a véleményeket.

Összegzés:
Csomagolás: 10/10 letisztult, egyszerű fekete csomagolás ezüst betűszínekkel, a kupakon a termék színével és persze az elmaradhatatlan Kate szignó is helyet kapott.
Pigmentáltság: 10/10 erősen pigmentált, építhető szín
Tartósság: 10/10 :P A posztban szerintem mindent elmondtam
Összegzés: WOW! Tökéletes! Csak ajánlani tudom azoknak, akik tartós sminket keresnek.

Legutóbbi videóm:





                                                           www.instagram.com/miamay51
                                                           https://www.facebook.com/pages/Mia-May/1387772138138621?fref=ts                                                 www.ask.fm/miamayblog









3 megjegyzés:

  1. És én nem vettem meg ezt a kéket a Glamour napokkor! Shame on me...

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szépen sminkelsz, és a színek valami eszméletlenek. :3
    Tetszik a sminkben, hogy figyeltél az árnyékolásra ás a natúr ajkak remekül passzolnak ehhez a szemhangsúlyos sminkhez. A szemöldököd is nagyon szép!

    VálaszTörlés
  3. Az a smink gyönyörű :) És te is :*

    VálaszTörlés