NOTD - Moyra Audrey| MIA MAY

NOTD
Moyra Audrey


Sziasztok,

A mai bejegyzésben újabb két Moyra körömlakkot szeretnék nektek bemutatni, amik egy ideje nagy kedvencemmé váltak ha otthoni manikűrről van szó. 



Az említett két körömlakk a 22-es sötét bordó árnyalat, illetve a Gel Look kollekciós 940-es árnyalat, mely az Audrey fantázia nevet viseli, és a bordó alapszínben apró arany csillámok vegyülnek el ezzel igazán különlegessé varázsolva az amúgy egyszerűbb lakkozásokat is. 


Gyakran tesztelek és alkalmazok a mindennapokban is Moyra körömlakkokat ha éppen nincsen műkörmöm, ennek több oka is van: ár-érték arányban számomra messze a legjobbak. Több napos tartóssággal rendelkezik, iszonyat nagy a szín választék, kínálatukban nem csak millió és egy féle árnyalat található meg, de rengeteg effect lakkjuk is van, a homoklakktól kezdve a hologrammos lakkokig, a gél lakk hatású termékek talán a kedvenceim, hiszen az alapok mellett, mint a tartósság, gyönyörű fénnyel is rendelkeznek, mint ahogyan azt a képen is láthatjátok. A csúcs pedig az ára, a minőségi Moyra lakkok ugyan is 450 forintért vásárolhatóak meg, de aki szemfüles találhat még ennél is olcsóbban belőle eurós boltokban, vagy akció esetén drogériákban, fodrászkellékeseknél.

A lakkokról bővebben:
 A 22-es árnyalat, szépen fed, elég akár 2 vékonyabb réteg, jól terül, nem foltos, ecsetével könnyű bánni. Árnyalata a tökéletes bordó kategóriába esik, akár önmagában is viselhető a hétköznapokra, igazán nőies.

Moyra körömlakk 22 
Ára: 450 forint

Az Audrey zselés lakk hatású körömlakkjára szintén jellemzőek a 22-esre leírtak, azonban sokkal gyorsabban szárad mint az ehhez társított lakk.

Moyra Gel Look körömlakk 940 Audrey 
Ára: 520 forint


Bár a Moyra lakkok nagyon tartósak én szeretek alapként egy réteg áttetsző géllakkot felvinni a körmeimre, hogy azok még szebbek, élénkebbek, erősebbek és tartósabbak legyenek. Ezt most a Diamond Nails 2 az 1-ben géllakk alapjával tettem meg, aminek felvitele nagyon könnyű. és sokáig élvezhetjük a szép körmeinket. 



xoxo.






0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése