Cher Lloyd


 


Sziasztok :) 

Mia nemrég készített egy cikket Ellie Gouldingról, aminek a végén meg is kérdezte kiről látnátok szívesen ilyen posztot.
 Hozzászólás sajnos nem érkezett, és úgy gondoltam kicsit megpróbálom meghozni a kedveteket.
Az én kiszemeltem Cher Lloyd lett

 A 19 éves énekesnőt először a 2010-ben az UK X factor-ban láthattuk, ahol a híres fiúbandával, a One Directionnal versenyzett a győzelemért, amit sajnos egyikük sem nyerhetett meg. Az első kis albuma a Swagger Jaggert 2011 júniusában jelent meg. Ezután debütáló albuma a Sticks + Stones is kiadatta. Idén pedig a Want U Back nevű kislemezével támadta a brit slágerlistákat.
Cher a 164 cm-ével nem csak a magassarkúkat, de imádja a szegecseket is. Mi sem bizonyíthatná ezt jobban mint az, hogy a 2012-es Brit Awardsra ebben a  Christian Louboutin darabban érkezett.  
 
 A fiatal énekes imádja a feltűnő és nagy táskákat. Legtöbbször ezekkel láthatjuk az utcán is. 
Ez a leopárdmintás táska egy Phoebe Padlock darab.
Míg Cher a vörös szőnyegen vagy a fellépésein inkább a vagányabb, nőiesebb ruhákat és kiegészítőket részesíti előnyben, az utcára inkább a kényelmes viseletet választja. Rengetegszer láthattuk már felkontyolt hajjal pulcsiban és farmerban.

Szerelme pedig a 21 éves Craig Monk.

 Ahogyan a többi sztár ő is nagyon szereti váltogatni a körmei színét, alakját, mintázatát. Legtöbbször szépen megcsinált zselés műkörmökkel virít, ám a sima lakkozott körmöket sem utasítja vissza.
Tetoválásainak jelentését, formáját és történetét valószínűleg évekbe telne felsorolni. Ha információim nem csalnak, valószínűleg 14 rajz díszíti testét.
 
Különlegesebbnél különlegesebb hajakkal láthattuk már az énekesnőt. Volt már vörös, világos barna, rövid, hosszú, oldalt felnyírt haja, ám talán a legmeghatározóbbnak hosszú barna fürtjei számítottak.

Chernél a sminkben nincs közép út. Legtöbbször igazán sötét, erős sminkekkel, és fekete tusvonallal hívja fel a figyelmet csodás, barna szemeire, vagy éppen száját hangsúlyozza vörös, lila vagy rózsaszín rúzzsal. A másik lehetőség a teljesen nude, ilyenkor szempillaspirálon kívül semmit sem tesz fel. Ezt több acoustic videóban is láthatjuk.

 
Végül pedig írjátok le hozzászólásban, ki stíluselemzését szeretnétek látni, mi pedig eleget teszünk a kéréseiteknek.
További gyönyörű perceket Napsugarak. :)

-B

3 megjegyzés:

  1. Inspiring pictures! The shoes on the second picture are more than stunning and I love the tattoos so much!!

    Hope you visit me on my blog
    fashionobsession-mieni.com

    VálaszTörlés
  2. She is inspired us :)
    She is Amazing!! :)
    I chack you !

    VálaszTörlés