Közérdekű :)

Közérdekű :)
Egy ideje motoszkál bennem egy dolog, egy előre lépés lenne a blog életében,és nagyon szeretném, ráadásul azok a személyek akik ismernek támogatnak ebben és azt mondták,hogy próbáljam meg, de idáig a sok sok sok rengeteg troll miatt nem mertem belevágni.

De most pont került az i végére,és nagy beszélgetések után rájöttem,hogy itt az ideje,hogy a magam kedvére tegyek és meglepjem azokat akik olvassák és szeretik a blogomat!

Pár megtekintés híján 14.000 oldal megtekintésnél járok és ha túl lépjük a 15.000-ret feltárom előtettek is,hogy mi is ez a dolog. Remélem,hogy minden jól megy,és tetszeni is fog nektek,hiszen első sorban az olvasóimnak szól majd :)

xoxo.Mia

2 megjegyzés:

  1. Nagyon jól teszed, hoy nem törődsz mással! Nekem mások miatt "kellett átköltöznöm" a régi blogomról a szivarvanyszinpillango.blogspot.hu-ra ...és tökre megviselt. Nem szabad hagyni, te csinálod jól!

    VálaszTörlés
  2. Sajnos a blogon is találtak meg olyan dologgal,volt olyan aki nem egy posztom alá rasszista megjegyzéseket írt, de egész életemben azok az emberek ellen harcoltam akik így itélkeznek, aztán megtanultam,hogy ettől nem én hanem ők lesznek kevesebbek. MINDENKI ÚGY SZÈP AHOGY VAN! SZÀRMAZÀSÀTÓL,SÚLYÀTÓL,STÌLUSÀTÓL FÜGGETLENÜL...

    VálaszTörlés