Adventi készülődés- Kreatív koszorú

Adventi készülődés
Kreatív koszorú

Danamas World: DIY

Mint minden évben, most is elérkeztünk a karácsonyi időszakhoz, a hétvégén már beköszönt az első Adventi vasárnap! Ezért most úgy gondoltam, hogy időszakonként, egészen karácsonyig mindenféle tippeket, tanácsokat adok/mutatok nektek kreatív témában (persze smink és nailart is lesz!), többek között a fent látható újságpapír csillagocskát is!

A mai napot azonban az Advent elengedhetetlen kellékével, a koszorúval kezdjük, idén pedig egészen különleges divat tört fel a koszorúk terén!

Forrás: We Heart It
A kötött cuccok ősszel és télen biztosan mindenki kedvence, azonban most nem ruhadarabként, vagy kiegészítőként vesszük majd hasznát, hanem a koszorúnkat is ezzel díszíthetjük! 
Az új őrület nem csak a tengerentúlon, de Európában is egyre népszerűbb és valljuk be jogosan, mert nagyon jól mutat! 

Mi kell hozzá? - a fenti képen látható elkészítéséhez

- 4 fehér színű gyertya 
- Egy fehér, kötött anyag. Ez lehet egy ősrégi sál a pincéből/padlásról, vagy egy tavaly tönkre ment sál, de ha mindenféleképp a tökéletesre hajtunk akkor pár száz forintért valamelyik turkálóban is találhatunk álomszépet. Persze a vállalkozó szellemű, ügyes kézművesek maguk is köthetnek :)
- Piros,fehér kockás anyag
- Koszorú alap
- Kis fejű gombostű

Elkészítés:

A koszorú alapot vegyük körbe a kötött anyaggal, ha szeretnénk akkor tűzzük meg a tartósság érdekében jól hajlítható gombos tűvel, vagy direkt erre készült tűkkel (ez kreatív boltban kapható). Ha felöltöztettük a koszorúnkat, akkor már a gyertyákat is elhelyezhetjük. Ezután a kockás anyagunkkal dolgozunk egy közepes csíkot kivágunk az anyagból (1-2 csík elég, így ízléses marad a koszorúnk), masnit hajtogatunk belőle, amit úgy tehetünk meg ahogy az alább lévő ábrán láthatjátok. A kész masnit pici fejű gombostűvel rögzíthetjük a koszorúhoz.

TIPP: 

Ha megtetszett a képen látható őzike és te is feldobnád egy hasonló kis dísszel, akkor ajánlom a KIK üzleteket ahol hasonló, vagy jobb díszeket találhattok 290 forinttól, megéri benézni, csupa szép karácsonyi dekoráció van a polcokon!  

Mit látnátok még karácsonyi témában? Bőven lesz poszt, várom az ötleteket!
És persze ne feledkezzetek meg a YouTube-on lévő Mikulás nyereményjátékról sem, még 6-áig bárki jelentkezhet!!

xoxo.Mia

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése