Goodbye October! Outfit

Outfit
Goodby October!

Tegnap találkoztam Fannival, és talán az utolsó melegebb napot kihasználva egy kicsit lengébben öltöztem fel, előkerültek végre a harisnyák is a szekrényemből, úgyhogy bátran válogathattam a ruhák közül, végül a választásom egy kötött, őszies darabra esett, amit most meg is fogok nektek mutatni! 


Íme a teljes Outfit, többnyire a barna árnyalataival játszottam, amit feldobtam egy sötét lila, vastagabb nejlon harisnyával, kis mókát és egyéniséget csempészve a szettembe.


A ruhám egy vajszínű kötött ruha, háromnegyedes ujjal és nagy zsebekkel az alján.
Jay Jays márkájú és XS-es méretű, ami sajnos még így is kicsit nagy rám, valamint 450 forintért vásároltam a Humana üzletében. 


A mamut csizmámat már ismeritek, eléggé nyúzott állapotban van már, ideje lenne leváltani egy csizmára.
Mivel mutatós a belső része, így lehet így lefordítva is viselni, ráadásul a színe megy a ruhám színéhez is :)
A harisnyám pedig egy szép, lila színű darab, amit tavaly karácsonyra kaptam a nagynénjétől, vastagabb nejlon mint a megszokott harisnyáknál és igazán feldobja a szettemet.

Kiegészítők



Nem szeretem a sok kiegészítőt, most is csak a szokásos táskám és egy karperec jött velem a sétára, de szerintem ennél több nem is nagyon kell, egy beszélgetős, mászkálós napra.

A körmömön Rimmel és BerryM lakkok tündököltek.
Az arany karperecemet már láthattátok a múltkori szerzeményes videómban (ha megnéznéd, hogy mit szereztem még be a hidegebb időre IDE kattintva megteheted!), azóta nagyon összebarátkoztunk, szeretem kiegészítőként hordani. Ha Ti is hasonló karperecet szeretnétek, megtalálhatjátok a Westend-ben az aluljáró szinten lévő bódéknál, az éttermek közelében, ahol 500 és 1500 forint közötti áron!


A kézitáskámat is már láthattátok, talán többször is, hiszen nem vagyok nagy táska mániás, így csak ez az egy és egy nagyobb Converse darab van a tulajdonomban, legtöbbször pedig ezt a darabot nyúzom.
Az olaszországi Velencében vettük, idén februárban 13 euróért.


A hajam sajnos egyre kezelhetetlenebb és már nagyon csúnyán le van nőve, úgyhogy meg szegem az ígéretem, hogy nem festem az idén már többet, hétvégén festés! Nem lehet, hogy az ünnepi képeken, majd félig barnán, félig feketén "pózoljak" :) Egyébként engedetlenségére tekintettel, mostanában mindig csak kontyban hordom, most sem volt ez másképpen.
A sminkem pedig az új kedvenc szemceruzámmal készült el, mégpedig a kékes árnyalatú Artdeco szemcerkámat, 32-es árnyalatban, amit az alsó szempillatőhöz vittem fel, a felső pillasorhoz, pedig a Rimmel Scandaleye filctusával készítettem cicás vonalat, az ajkaimat pedig a Crazy Rumors fagyis-banános ajakbalzsamával hidratáltam.


És akkor startolt November, remélem, hogy mindenkinek nagyon jól fog telni, és hamarosan leesik az első hó és közeledik a karááácsony!!! :)

xoxo.Mia




2 megjegyzés:

  1. Tetszik ez a karkötő, meg ez a kötött "ruha" is szuper :)!

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm, örülök, hogy tetszik, igyekszem mert nem vagyok annyira otthon a fashion/outfit témában :D

    VálaszTörlés