Outfit- Blogger találkozó

Outfit

Blogger találkozó


Tegnap délután összeültünk pár Bloggerinával (Többet között: LakkomLakkom, Smink napló, Panka's beauty, Katie és még sokan mások) az Árkád 2 Starbucks-ában, de mielőtt még elindultam volna Húgival benéztünk a Westendbe is, sőt még Outfit befotózásra is volt egy kis időnk, úgyhogy megörökítettük nektek, hogy milyen összeállításban találkoztam a csajszikkal.


Mivel aznap eléggé sokat mászkáltam, és számítottam rá, hogy a csajos kimozduláshoz is inkább "játszó ruhát" lesz érdemesebb magamra húzni, ezért kicsit lengébbre vettem a figurát, ráadásul még az időjárás is kedvezett, így néha még a kabát is lekerülhetett a szabadban. A hangsúlyt ismét a barna árnyalataira helyeztem, apró kiegészítővel.


Ismét a kedvenc nadrágomat húztam magamra a Topshop-tól, ami egy farmer hatású leggings ami iszonyat kényelmes és praktikus. 
A felsőm egy khaki zöld, hátul hosszabbított Fishbone, darab, a New Yorker-ből, míg a szintén hátul hosszabbított, pihe-puha, mályva színű (sajnos a kép nem adja át a színt) kardigánom a H&M-nek köszönhető.


Az unokahúgomtól kaptam kölcsön ezt a műbőr bokacsizmát, csodás barnás-vöröses színben, mégpedig az Inextenso márkától. Kényelmes, puha, pont szaladgálós átmenetes időre tervezett darab.

Állandó kiegészítő: a páromtól kapott szívecskés ezüst gyűrűm.

Mint ahogy azt már párszor említettem, nem vagyok oda a túl sok kiegészítőért, így most is csak egy feltűnőbb darabot akasztottam magamra, egy aranyozott, nagy szemű nyaklánc személyében. A nyaklánc a sokszor emlegetett Westend-es ékszerbódéból van és mindössze Ezer forintba került. 


A hajamat ezúttal kiengedve és kivasalva hordtam. Mellesleg a napokban lett befestve, Holiday márkájú festékkel, úgyhogy nagyon szép, egészséges, ragyogó hatást keltett. És már naaaaagyon hosszú!!! :)


A smink terén most nem a szokásos, jól bevált barnásat dobtam be, hanem egy lilás-mályvás párosítást használtam, vékony tussal és egy kis pinkes rúzzsal feldobva. Ehhez pedig többek között Essence pigmentet, Undressed palettát, Oriflame pirosítót, Avon bronzosítot, L'oréal rúzst, Maxfactor CC krémet és Oriflame tust használtam.

Ha esetleg szerveznék egy Találkozót lenne olyan olvasó/blogger aki eljönne?:)
xoxo.Mia

3 megjegyzés:

  1. nagyon jó ez az outfit!:) és annyira gyönyörű a hajad!!*-* hogy nől ilyen gyorsan?:)

    VálaszTörlés
  2. you are very beautiful =) thank you for the link to my blogpost

    VálaszTörlés
  3. Névtelen: Köszönöm, igyekszem!! Mondanám, hogy van valami csodás recept a hajamra, de sajnos nincsen :( Magától nő, valószínűleg hiperaktív :)

    Talasia: Thank you sweetheart <3

    VálaszTörlés