Gasztró: Honnan érdemes rendelni és mit?

Gasztró
Honnan érdemes rendelni és mit?



Mivel pár alkalommal írtam már nektek gasztró témában, és úgy érzem, hogy párszor még fogok is ezért egy új sorozatot indítok el a blogon, ebben a témában.

Az első részben az étel rendelésről lesz szó, ennek pedig két oka is van: az első, hogy imádok ételt rendelni, kipróbálni új ízeket, új éttermeket, a másik pedig az, hogy pár nappal ezelőtt egy étel szállító cég, a Food Panda felvette velem a kapcsolatot, egy esetleges együttműködés miatt! Át néztem az oldalukat, a kínálatot és mivel én is biztosan rendelni fogok tőlük, ezért számotokra is hasznos lehet ez a cikk.

A Food Pandát a www.foodpanda.hu oldalon találjátok meg, ahol több konyha étlapjából válogathattok, Én személy szerint nem is tudtam, hogy szállítanak házhoz ezeknél az éttermeknél, ráadásul egyik-másik nincs is túl közel az én lakhelyemhez, így előnyös, hogy a kedvenc ételeimet házhoz hozzák nekem, bármikor amikor megkívánom. Plusz pont, hogy az egyes ételek mellé oda van biggyesztve, hogy miből és mennyit tartalmaz, valamint beállítható, hogy csak gluténmentes,dietetikus vagy hasonló ajánlatokat mutassa, így akinek oda kell figyelnie az étrendjére, az is könnyen találhat magának való finom falatot! :)

Pár falat, amit biztos, hogy kihoznak nekem a Food Pandától hamarosan!

Trófea Grill: Padlizsánkrém fokhagymás olívás focacciaval

Pizza King: Görög Pizza

Il Treno: Szicíliai zöldséges hal duo barna rizzsel, lazac és tengeri halfiléből

Leroy: Marcipános eperkrém leves ( Isteni, imádom, barátommal egy kondérnyit biztosan megtudnánk enni belőle )

*Fizetett hirdetés, de szerintem tudjátok, hogy rosszat soha nem reklámoznék

5 megjegyzés:

  1. KÉRLEK legyen MÉG foodpandás fizetett hirdetés, már el is felejtettem, hogy léteznek, köszi!!!!!!

    VálaszTörlés
  2. Most lettél hiteltelen. Párezer forintért eladod magad? Gratulálok, nem olvaslak többet és a YT talira sem megyek, pedig akartam :(((

    VálaszTörlés
  3. DIETETIKUS ajánlatok... hm, az milyen? rendelhetsz egy dietetikust is?

    VálaszTörlés
  4. Kedves névtelen! Tudod a blogom szinte a munkám. Van egy anyukám aki rákos és van egy apukám aki nem él velem. Nincsen milliós keresetem, mivel az anyukám azt szeretné, hogy legyen egy szakma a kezemben, melyet csak kemény tanulással tudok elérni, ami mellé nem fér el a munka, ezért hobbiból elkezdtem a blogot írni, semmi komoly tervem nem volt vele. De komoly lett. A családomból senki nem gazdag, ezért ha kapok egy ilyen ajánlatot akkor élek vele, így tudok kicsit gyűjteni, amiből magamra, a családomra és RÁTOK kedves olvasóimra is tudok fordítani pár forintot, TUDOD EBBŐL SZOKOTT NYEREMÉNYJÁTÉK LENNI, AMIRE TE SZÓNÉLKÜL JELENTKEZNÉL! :) És tudod azok amiket Te megnyernél nem a földből nő, de nem is az égből pottyan! Kemény munkám van a blogba és, hogyha egy poszt keretein belül ez kamatozni tud egy kicsit pénz összegébe, nem utasítom vissza, AHOGY TE SE TENNÉD. Képzeld el, hogy van akinek rendesen a munkája a blogja és havi több tíz ezer forintokat is keres vele fujj mi?:D Ja és képzeld el, hogy majd 300 poszt van a blogon ez ebből a nagy számból egyetlen egy darab, rövidke kis semmiség. Nem loptam, csaltam, hazudtam a posztban, ha rossznak gondoltam volna a Food Pandát nem érdekelt volna, hogy mennyi pénzt kapok (most se gondolj nagy összegre, nem kaptunk 10-20 ezreket, de nem is tartozik rád) nem írok róla! :) Ha nem tetszik valami akkor iratkozz le a blogról, sőt mindenki akinek ezzel problémája van iratkozzon le a blogról és mennyen nézni a TV-t, de szólok: kb 30 percenként FIZETETT reklám lesz benne :C

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. teljesen igazad van. bár én már 1 hónapja írtam kb a foodpandáról, nekem még semmi rossz megjegyzés nem érkezett hozzá, de sok bloggernél olvasom a rosszindulatú emberek kommentjeit. én is csak annyit tudok mondani, hogy szerintem egy személyes blog, mindenki arról ír amiről akar, plusz ha valaki nem akar valamit elolvasni, akkor nem kattint rá a linkre, vagy ha mégis, akkor ott a kicsi x gomb a sarokba, nyugodtan lehet használni... nem muszáj elolvasni ezeket a bejegyzéseket, át is lehet ugorni őket. de könnyebb lehordani a másikat... a névtelen kommenteléstől meg eszem megáll, legalább vállalná fel magát... na mind1.
      Kitartást neked egyébként mindenhez! :)

      Törlés