TESZT: Clean and Clear Morning Energy

Clean and Clear Morning Energy 
TESZT


Mostanában rengeteg (lesz) a teszt, most is azzal jelentkezem nektek. A karácsonyra kapott pénzből inkább arcápolási termékeket vásároltam, így került a kosaramba ez a rég kívánság listás Clean and Clear Morning Energy arc tisztító gél is. Sokáig vadásztam rá, nekem kicsit sok volt az Ezerforintos ár, de találtam 850 forintért is, így az jött velem haza. 

A termék maga egy nagyon megosztó darab, sokan imádják, még többen utálják. Engem akkor kezdett el érdekelni amikor Charisma Star-nál egy készülődős videóban megláttam, és utána olvasgattam a terméknek. A leírás szerint egy reggeli frissítő, tisztító gélről beszélünk, ami tökéletes a nap indításához.


A termék egy pumpás kiszerelésű tégelyben van, és balra csavarva a pumpa bezárható, így az öcsi, húgi nem tudja kinyomkodni olyan könnyedén. A 850 forintos árért egyébként 150 ml-ert kapunk, ami talán nekem egy, maximum két hónapra lesz elég. A gélben apró citrom és narancs színű gyöngyöcskék találhatóak. 


És akkor kicsit a használatról: A terméket nedves arra kell felvinni és megmosni, majd leöblíteni. A pumpa egyébként szerintem túl nagy adagot nyom ki, így ajánlott óvatosan adagolni a kezünkbe. Jól habzik, és kicsit mentolos érzetet ad, ami nagyon felfrissíti nem csak az arcot de az elmét is,valóban tökéletes kezdése a reggelnek. Én sok helyen olvastam, hogy kihozza a pattanásokat és nagyon szárít, én egyiket sem tapasztaltam pedig már több mint két hete alkalmazom.


Mi az az arctisztító termék amire Ti esküsztök? Milyen termékkel kezditek a napot?

xoxo.Mia


2 megjegyzés:

  1. The Body Shop teafás család összes termékét imádom,és a pattanásaimat 2 hét alatt leredukálta minimálisra!:) És reggel ő is frissítően hat!:)

    VálaszTörlés
  2. Én is kiszeretném próbálni a teafás családot, csak pozitívat hallani róla :)

    VálaszTörlés