Essence Rock Style Hair dye powder 02 pretty purple! Teszt

TESZT
Essence Rock Style 
Hair dye powder 02 pretty purple!

Hamarosan a palettáról is olvashattok
Már beszámoltam nektek arról, hogy megcsodáltam az új Essence pultot, valamint, hogy ezúttal sem hagytam el a Müller üzletét szerzemények nélkül. Az első újdonság ami azonnal megragadta a fantáziámat a Rock Style hajfesték pora ami 4 különböző árnyalatban kapható, mégpedig kékben (03 Birght Blue!), mentában (04 Marvelous mint!), korallban (ami elvileg pink és a 01-es Pink punk árnyalat) valamint az általam is választott lilában (02 pretty pink!).

Mint tudjátok, imádom a színes tincseket, így nem is volt kérdés, hogy melyik új termék jöjjön velem haza, a nagyobb dilemmát inkább az árnyalat kiválasztása okozta, hiszen a menta és a lila a két kedvenc színem, most inkább még is a lilához húzott a szívem, mert imádom az aktuális vörösömet a lilával ötvözni. A termék 999.-.

Alig vártam, hogy végre letesztelhessem és a nyári színkavalkádhoz igazodva végre a frizurám is színes legyen, szóval nem is húztam az időt ma kipróbáltam. 




Nekem így ebben a kis tégelyben egy sima mono szemhéjpúderre emlékeztet, még bele is nyúltam, hogy megnézzem milyen a pigmentáltsága :D 

Használata pofonegyszerű, a száraz hajra (oké én nedvesre vittem fel és beleszárítottam, úgy is tökéletes lett) visszük fel, majd hajlakkal lefújjuk és kész is a színes frizura. Az eltávolítása is épp ennyire könnyű, hiszen csak hajat kell jó alaposan mosnunk és már el is tűnt a hajunkból a színezés.




Véleményem: Szerintem nagyon jó, hogy elérhető áron is beszerezhető ez a termék! És persze a hatásával is meg vagyok elégedve egyenlőre. Próbálgatom, fogdosom, dörzsölgetem és nem kopik, úgyhogy a tartóssága is tetszik, ha bármi mást tapasztalok akkor update lesz :-)


                                                               www.youtube.com/mialamia51

                                                           www.instagram.com/beautybymiamay

                                                           https://www.facebook.com/pages/Mia-May/1387772138138621?fref=ts

                                                            www.ask.fm/miamayblog




4 megjegyzés:

  1. Hmmm azt hittem sötét hajra nem mükszik de ez eléggé meggyözött ...asszem egy ilyen is haza fog velem jönni a napokban :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A kréták inkább működnek sötét hajra, mint a szinezők :)

      Törlés
  2. Én még mindig nem próbáltam ki, de lassan ráveszem magamat :D

    VálaszTörlés