Rimmel Pressevent Beszámoló [Csilliárd képpel]

Rimmel Pressevent Beszámoló
[Csilliárd képpel]


Mint, ahogy azt az előző bejegyzésemben olvashattátok a napokban részt vehettem a Rimmel első magyarországi sajtó tájékoztatóján, ahonnan nagyszerű élményekkel térhettünk haza mi bloggerinák. De először beszéljenek a képek:







A Marriott Hotel elnökilakosztályán tartották a sajtótájékoztatót, ahol belépve a Coty munkatársai nagyon kedvesen üdvözöltek minket, sőt a lakosztály minden területén elvoltak helyezve a legkirályabb illetve a legújabb Rimmel termékek, melyeket azonnal ki is próbálhattunk. Maga a rendezvény az ősszel megjelenő újdonságok beharangozója volt, hamarosan egy Rimmel sorozatot indítok, amelyben megmutatom a legígéretesebb újdonságokat és azok tesztjét is! Várjuk? Illetve a Rita Ora által megálmodott kollekcióval is megismertettek minket, na és persze Kate Moss sem maradhatott ki a mókából. 

Talán a legnagyobb öröm, hogy ősztől hazánkba is bevezetik a márka legvilágosabb árnyalatú alapozóit, amelyre nagyon nagy igény volt idáig is, csak sajnos nem lehetett kapi. (Hát ez rám nem vonatkozik :D)

Fruzsival és....Fruzsival :D

Rimmel falas szelfi


Képek Kerekes Vica cseh-magyar színésznővel, aki egy különleges projekt miatt volt az eseményen.

David a Cseh Rimmeltől érkezett.

Hotel Szelfi, Miley módra.

:)

Blogger csajszik ♥

Persze egy ilyen rendezvény alkalmával is kihagyhatatlanok a Selfiek és a közös képek a csajszikkal, főleg ha ilyen különleges helyen kattinthatunk pár képet.





A szívemnek kedves Budapesti panoráma ♥




Persze a gyomrunkat is kényeztették aznap! Elsőnek a Costa Caffee-ba kaptunk meghívást, majd a lakosztályon egy igazi terülj terülj asztalkám fogadott bennünket, koktélokkal és különleges falatokkal.

Az eseményről egy jó nagy csomag termékkel és sok információval tértünk haza, a Rimmel sorozatot pedig a napokban kezdem, de még gőzöm nincsen, hogy melyik posztot osszam meg előbb: a lakkokról, a spirálokról, a rúzsokról, az alapozókról vagy a szemhéjfestékekre vagytok leginkább kíváncsiak?

                                                           www.instagram.com/beautybymiamay
                                                           https://www.facebook.com/pages/Mia-May/1387772138138621?fref=ts
                                                            www.ask.fm/miamayblog 

1 megjegyzés: