Rimmel Sorozat 3. || Alapozók

Rimmel Sorozat 3.
Alapozók


Rimmel sorozatunk harmadik részéhez értünk, ahol az új alapozóimat (pontosabban öt darabot) mutatom be nektek, illetve nem csak én de bloggerek és olvasóim is nyilatkoznak majd vélemények terén! 

A bejegyzésben újabb alapozókat is bemutatok, amiket hamarosan Ti is megvásárolhattok az üzletekben, illetve végre a világosabb bőrű olvasóim is örülhetnek, hiszen a legvilágosabb árnyalatok is kaphatóak lesznek, juhu!

Jöjjenek a képek majd egy kis leírás:



1.Rimmel London Lasting finish 25hr nude Bőrtökéletesítő közepes fedésű alapozó SPF 20 - 010 Light porcelain árnyalat : Vendég poszt hamarosan behindmymakeup.blogspot.hu oldalon.

Ő egy újabb termék a márkától, amit ősszel hoznak be az üzletekbe. Közepes fedést, hidratált érzést ígér.

2.Rimmel London Stay Matte folyékony habállagú alapozó 100 Ivory árnyalat - Részletes vendég poszt egy olvasómtól érkezik, hamarosan.

A Stay Matte alapozók elég jó hírűek, legalább is az én ismerőseim többnyire áradoznak róluk. Nekem nagyon tetszik az állaga, de sajnos a szín nem az enyém.
És, hogy mit tud ez az alapozó? Pamut hozzáadásával készült, így meggátolja a bőr újra zsírosodását órákon át. Tartalmaz kamillát bőrnyugtatás céljából, uborkát ami hidratálja a bőrt.

3./4. Rimmel London Lasting Finish with comfort serum 25 hr Bőrtökéletesítő magas fedésű alapozó 200 Soft Beige árnyalat és 303 True Nude árnyalat, SPF 20.

Ez az alapozó az, amelyet még nem tudom, hogy szeretem vagy sem. Kell még egy kis idő, egyenlőre túl nehéznek érzem a bőrömön, bár a fedése valóban tökéletes és nem fénylik át egyhamar, így például bulizásra tökéletes, de akkor is ott van, hogy iszonyatosan nehezíti és nem hagyja lélegezni a bőrt. Télen még adok neki egy esélyt, egyenlőre nem sokat használom.

Maga a pumpás kiszerelés nagyon praktikus és higénikus, szeretem.

5. Rimmel London BB Cream beauty balm matte 9 az 1-ben bőrtökéletesítő "szuper smink"

Nagyon kényelmes viselet, szinte meg sem érzi az ember, hogy viseli, azonban még a legsötétebb szín is világos a nyári bőrszínemhez, úgyhogy konkrétabb, hosszabb véleményt majd a télen írok róla.

Mattító hatású BB krém 9 az 1-ben termék, természetes, matt hatású végeredménnyel. Olajmentes formula. Csökkenti a pórusok megjelenését, egyenletes bőrszínt garantál, mattít, egész napon át megakadályozza a bőr kifényesedését, simává teszi a bőrfelszínt,  nyugtat, elfedi a szem alatti sötét karikákat, eltünteti a bőrhibákat, egész napra tökéletes fedést biztosít.



Remélem, hogy hasznos volt ez a kis bejegyzés, úgy, hogy nem csak számomra használható árnyalatokat mutattam be nektek :) 


                                                           www.instagram.com/miamay51
                                                           https://www.facebook.com/pages/Mia-May/1387772138138621?fref=ts
                                                      www.ask.fm/miamay51

1 megjegyzés:

  1. Szia! Hol találtál a Stay Matte alapozóból 100 as árnyalatot?? *.* Imádom ezt az alapozót de eddig a legvilágosabb a 103 as volt és az picit sötét nekem....

    VálaszTörlés