CHOIES kívánságlista 2015 tél-tavasz

CHOIES kívánságlista
2015 tél-tavasz


Már nagyon régóta tervezek egy újévi shoppingolást a Choies.hu oldalán, gondoltam megmutatom nektek azokat a ruhákat és kiegészítőket amiket felírtam a képzeletbeli kívánságlistámra.



A legnagyobb vágyam ez az egyre divatosabb szőrme kabátka, ami nagyon jól párosítható akár egy szűk farmerrel vagy egy csinosabb ruhával is. Kifejezetten tetszik, hogy feket-fehér, illetve, hogy nincsenek rajta hatalmas gombok (nem tudom, valamiért nem vagyok oda a gombokért...)
Ráadásul valamikor február-március környékén megyek egy fotózásra, a képeket pedig úgy képzeltem el, hogy ez a szépség van rajtam.
Ár: $29.90
Link: http://www.choies.com/product/two-tone-shaggy-faux-fur-coat_p31897?cid=miamay51?michelle



Rettenetesen imádom az egybe ruhákat, ez a darab pedig lenyűgözött, csak éppen azt nem tudom, hogy jól állna e nekem ez a fazon. Bár csak nyáron tudnám hordani, most le van akciózva és nem szeretném elszalasztani a lehetőséget. Az anyaga chiffon, kétrétegű, hogy ne legyen annyira átlátszó.
Ár:$13.90
Link: http://www.choies.com/product/white-chiffon-shift-dress-with-slip-sleeves_p29413?cid=miamay51?michelle



Jajj! Annyira régóta kinéztem magamnak már ezt a kalapot, teljesen az én stílusom. ( Mellesleg ez az egész outfit csúcs, mondanám, hogy le a kalappal, de inkább maradjon! :D)
Ár:$13.90
Link: http://www.choies.com/product/black-felt-fedora-with-wave-hem_p13335?cid=page?michelle



A napokban láttam ehhez hasonló ékszer szettet egy fashion blogger Insagram profilján és azonnal megtetszett, nagyon egyszerű még is csinos az arany és a gyöngy kombinációja.
Ár: $1.90
Link: http://www.choies.com/product/pearl-bangle-bracelet-and-ring-pack_p28853?cid=page?michelle

Ennyi lett volna az én kis kívánságlistám, ha valami tetszett, akkor megtaláljátok a hozzávezető linket mindegyik alatt.

xoxo.Mia


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése